Home » Blog » Voeding » Dit doet de juiste voeding met je
juiste voeding

Dit doet de juiste voeding met je

door | 23 jan, 2020 | Voeding

Heel graag deel ik het succesverhaal van Susan met je. Susan is moeder van 2 kinderen en zij is veel te zwaar. Ze wil afvallen, want haar gewicht heeft effect op haar gezondheid. Er moet écht iets gebeuren. Dus Susan kwam bij mij.

Na ons intakegesprek is Susan gelijk aan de slag gegaan met het aanpassen van haar voedingspatroon. Suiker eruit, meer groenten en fruit en water met mineralen drinken. Met andere woorden, ze ging de juiste voeding eten om haar bloedsuikerspiegel, en daarmee óók haar eetbuien, in balans te houden.

Iets waar ze erg tegenop zag, was de lunch op haar werk. Daar at ze altijd yoghurt en ze wist niet goed wat ze dan anders kon eten. Ik raadde haar aan om in plaats van yoghurt tussen de middag een smoothie of soep te eten, zodat ze daarmee gelijk extra vitaminen en andere goede plantenstoffen binnen zou krijgen.

 

Denken in mogelijkheden

En weet je wat nu zo geweldig is? Veel vrouwen zien dan beren op de weg en vinden dat ze tussen de middag geen soep kunnen eten op hun werk.  Want: ‘ik kan het niet klaar maken daar’ en ‘wat gaan mijn collega’s daar wel niet van vinde?’ Maar Susan niet hoor, zij is niet in ‘problemen’ gaan denken. Nee! Zij dacht in mogelijkheden. Op mijn advies heeft ze een thermosfles gekocht bij Greenjump zodat ze ’s middags warme soep heeft op haar werk. En andere keren neemt ze een smoothie mee. Dat maakt ze ’s morgens klaar en dat gaat dan, hup zo mee in de tas.

 

Dit doet de juiste voeding dus met je!

Na een week of 4 sprak ik Susan weer en ze vertelde mij dat het super goed gaat met haar. Ze is niet aangekomen, wat anders in deze tijd van het jaar wel altijd gebeurde. Daarnaast heeft ze veel meer energie gekregen en zit ze veel beter in haar vel.

Hallooooo! Dat is dus wat de juiste voeding met je doet!! Door dat te eten wat goed is voor Susan, is haar neerslachtigheid verdwenen en heeft ze meer levenslust gekregen. En niet alleen Susan heeft dat gemerkt, ook anderen in haar omgeving merkte op dat zij veel beter in haar vel zit.

Dat is toch geweldig! Ik kreeg helemaal kippenvel op mijn armen toen ze me dit vertelde.

 

Dit zijn de stappen die Susan heeft gezet

Susan is een super mooi voorbeeld van iemand die het ‘gewoon’ is gaan dóen. Ze raakte ervan bewust dat de manier waarop ze leefde en waarop ze at, een slechte invloed had op haar gezondheid, haar gewicht en haar levenslust. Ze pakte de mogelijkheid aan om met een expert om de tafel te zitten om te leren wat voor haar de juiste voeding is. En daarna is ze gelijk aan de slag gegaan. Inclusief de 80/20 regel. Want met een avondje weg met een vriendin naar de bios, kocht ze wel een zakje lekkers, maar dat was minder groot dan anders en ze dronk er water bij in plaats van een beker frisdrank. Door gelijk de 80/20 regel te integreren hoeft ze zichzelf niet van alle te ontzeggen wat vaak met een dieet wel het geval is. Daarmee voorkomt ze snaaibuien en leert ze gelijk een blijvend gezonde leefstijl aan.

 

Wat kun jij nu gaan doen?

Met dit succesverhaal van Susan, wil ik je bewust laten worden dat het eten van de juiste voeding enorm veel positieve effecten heeft! Laat je inspireren door Susan en kom er ook achter wat voor jou de juiste voeding is. En ga daarmee aan de slag. Ga op zoek naar recepten, kijk naar de mogelijkheden in plaats van de beren op de weg, ga smullen van gezonde voeding, pas de 80/20 regel toe, maar bovenal ga het vooral DOEN en ervaar de positieve effecten.

Over mij

Als orthomoleculair voedingscoach, ex-emotie eter en Human Design liefhebber weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om je weer vrij te voelen in je lijf. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Ik geef je liefdevolle duwtjes in de rug om stappen te zetten, maar ook stevige schoppen onder je kont waar nodig. Zodat jij weer grip op je voeding krijgt!

Of laten we het samen doen!

 

Je bent het verdorie waard!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin