Feelings & Food - 3 maanden traject

De deuren zijn tijdelijk geopend tot en met 15 april...
9

Verlang jij naar meer rust in je hoofd?

Gek word je er van! Al die dieetregels die je jezelf hebt opgelegd en die maar door je hoofd blijven malen…

9

Wil je makkelijker troostvoedsel laten staan?

Wat zou het toch heerlijk zijn als je niet steeds maar opnieuw naar voedsel grijpt om jezelf te troosten…

9

Wil je weer lekker in je vel zitten?

Dat je broeken niet meer knellen, maar vooral dat je je gewoon weer lekker in je lijf voelt…

persoonlijke coaching
Laura Nijman

Wat als….

Wat als jij jouw eetbuien onder controle gaat krijgen, voordat de lente in alle hevigheid losbarst?! En dat je je niet druk hoeft te maken over hoe je straks de zomer gaat beginnen, want dan is er geen sprake meer van extra kilo’s en bergen schuldgevoel en schaamte?! Wat als je vol trots en zelfvertrouwen die jurkjes, korte broeken en bikini weer uit de kast kunt toveren?!

Hoe heerlijk is het als je je niet druk hoeft te maken om wat je eet. Dat eten gewoon weer brandstof is voor je lichaam in plaats een struggle. In plaats van verdoving van je gevoelens.

Als jij je weer vrij voelt in je lijf… En je  je niet meer overmand voelt door je gevoelens… Wat als je weer lief kunt zijn voor jezelf…. Dan….

Magic will happen!

“Je hebt altijd een keuze, ook als het om je gevoelens en emotie-eten gaat”

Huh, een keuze?

Ja, je hebt altijd een keuze! Ook al zie je nu nog niet zo, dat geeft niet. Ik leer je in te zien dat je een keuze hebt én welke keuzes er allemaal zijn. Welke wijze beslissingen jij kunt nemen om voor jezelf te kiezen, voor je gevoelens in plaats van voor de reep chocolade, pak koek, zak chips of bak ijs. Je hebt iemand nodig die je begrijpt, die weet wat het is om overrompeld te worden door die enorme behoefte, de niet te missen drang om maar te snaaien en te graaien.

Ik ben Laura en ik ben ex-emotie eter. Jarenlang heb ik gevochten tegen het monster in mij dat elke keer maar meer en meer eten moest hebben. Tot het moment dat ik me realiseerde dat ik een keuze had! Totdat ik de regie over mijn lichaam, gedachten en emoties, en dus mijn leven, weer terug pakte. Een wereld ging er voor me open! Een wereld zonder controle, zonder regels, zonder stiekem gedrag. Een wereld vol vrijheid, vreugde en genieten. En weet je… het voelt nog steeds heerlijk!

Laura Nijman

Tijdens Feelings & Food laat ik je zien

N

Wat jouw eetbui triggers zijn én hoe je deze voorkomt

N

Hoe je met behulp van simpele oefeningen je dagen eetbuivrij houdt

N

Hoe je inzicht krijgt in je emoties en hoe je hier het beste mee om kunt gaan

N

Welke praktische tips je dagelijks eenvoudig kunt toepassen

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang had ik last van eetbuien. Meerdere pogingen had ik zelf ondernomen om hier van af te komen, maar keer op keer faalde ik hierin. Wat weer resulteerde in nog meer en grotere eetbuien.

Ik zat vast een negatief spiraal waar ik gewoon niet uit kwam. Ik voelde mij moedeloos, schaamtevol, gefrustreerd en ik had weinig zelf vertrouwen meer. Op een dag werd ik wakker met een ontzettende pijn in mijn buik van alles wat ik die avond had gegeten, ik kon amper opstaan van de pijn. Dat was voor mij de druppel en toen heb ik de hulp ingeschakeld van Laura.

Met veel tips en vooral veel inzichten was ik door haar persoonlijke coaching eigenlijk al snel eetbuivrij! Wat een bevrijding! Ik voel mij weer krachtig en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Monica

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.

Josephine

Je hebt me doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Het hoeft niet allemaal perfect. Ik schaamde me enorm voor mijn gigantische schranspartijen en jij hebt me aangemoedigd stappen te zetten zodat ik op een liefdevolle manier naar mezelf kan kijken.  Dankjewel!

Bianca

15 april starten we met Feelings & Food!

Feelings & Food is een uniek 3 maanden traject om weer in contact met jezelf te komen, om je emoties in balans te brengen in plaats van ze weg te eten. Ik neem je mee in de wereld van emotie-eten, mindfulness, NLP en Human Design, zodat jij weer blij gaat zijn met jezelf, met je lijf en je leven.
Kortom, er gaat een wereld voor je open!

N

Meer zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen sta je voor de spiegel. Je voelt je happy en dat straal je ook uit.

N

Je weer vrij voelen

Zonder gevoelens van schaamte, spijt en schuld.

N

Controle loslaten

Je bent verlost van al je opgelegde dieetregels en onderdrukte emoties.

Ervaringen van eerdere deelneemsters

Het gaat supergoed! Nog geen eetbui gehad. Ook heb ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik zeg vaker nee en daar voel ik me ook goed bij. Ook ‘trots’ is nu één van mijn goede eigenschappen geworden. En als klap op de vuurpijl ben ik al bijna 4 kilo afgevallen zonder enige moeite!

Het verbaast me nog steeds dat we deze cursus begonnen over emotie-eten, maar dat door mezelf beter te leren kennen, dat stukje eigenlijk als vanzelf is verdwenen.
Nogmaals mijn grote dank Laura. Zonder jou had ik dit nooit geleerd, geweten en toegepast. 

Carolina

Ik heb veel geleerd Laura, vooral de rust in mijzelf terug te vinden, en ook mijn levenslust. Want als je rustig bent en niet gestresst, kan je alles aan, ook eetbuien. Ik heb ook geleerd om van mijzelf te houden, dat was wel even een dingetje. Nu ben ik trots op mezelf en vind ik mezelf een stuk mooier en ben ik liever voor mijzelf!
Er is een hoop veranderd, maar alleen in goede zin. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, en ik heb echt veel geleerd over hoe ik in elkaar steek, wat mijn behoeftes echt zijn. En dat allemaal door jou wijsheden, je lieve woorden, ons aansporen om jezelf niet te straffen, maar lief te hebben. Je ben een goede coach met veel passie voor je werk.
Ik ga hier de rest van mijn leven wat aan hebben door het te doen.

Esther

Ik heb veel kunnen loslaten. Over mijn emoties in het heden dat die veroorzaakt worden doordat ik niet volgens mijn blauwdruk leef en over emoties uit het verleden dat die er mogen zijn, maar dat die mij niet meer belemmeren omdat ik mij goed voel zoals ik ben. 
Daarnaast vertrouw ik meer op mijn onderbuik, ook als het om eten aankomt. Aanvoelen wat mijn lijf nodig heeft en wanneer eten genoeg us, ipv dat het op moet.
Het lukt mij om meer in het hier en nu te zijn. Om tijd en structuur los te laten. Dat maakt dat ik meer rust en ruimte ervaar in mijn hoofd en lijf, dat ik vrolijker ben en dingen makkelijker accepteer. Ben er heel erg blij mee dat ik mee gedaan heb!

Marieke

Zien we elkaar straks tijdens Feelings & Food?

De volgende editie is pas weer in het najaar...