Feelings & Food - online traject

Wil jij ook van je eetbuien af? Dan is Feelings&Food zeker iets voor jou!
9

Verlang jij naar meer rust in je hoofd?

Omdat je gek wordt van al die dieetregels die je jezelf hebt opgelegd en die maar door je hoofd blijven malen…

9

Wil je makkelijker troostvoedsel laten staan?

Oohhh, wat zou het toch heerlijk zijn als je niet steeds maar opnieuw naar voedsel grijpt om jezelf te troosten…

9

Wil je weer lekker in je vel zitten?

Zodat je broeken niet meer knellen en dat je je gewoon weer lekker in je lijf voelt…

persoonlijke coaching
Laura Nijman Human Design

Wat als….

Wat als jij jouw eetbuien onder controle gaat krijgen?! Niet voor een paar dagen, maar voor altijd! Gewoon voor altijd van je eetbuien af zijn.  Dat je je niet druk hoeft te maken over hoe je er uit ziet of wat je eet, omdat er geen sprake meer is van extra kilo’s en bergen schuldgevoel en schaamte! Wat als je vol trots en zelfvertrouwen die jurkjes en je bikini weer uit de kast kunt toveren?!

Hoe heerlijk is het als je je niet druk hoeft te maken om wat je eet. Dat eten gewoon weer brandstof is voor je lichaam in plaats een struggle. In plaats van verdoving van je gevoelens.

Als jij je weer vrij voelt in je lijf… En je  je niet meer overmand voelt door je gevoelens… Wat als je weer lief kunt zijn voor jezelf…. Dan….

Dan heb jij jouw eetbuivrije leven gecreëerd.  Dat is toch fantastisch?! En…. Je bent het verdorie waard ook!

“Je hebt altijd een keuze, ook als het om je gevoelens en emotie-eten gaat”

Huh, een keuze?

Ja, je hebt altijd een keuze! Ook al zie je nu nog niet zo, dat geeft niet. Ik leer je in te zien dat je een keuze hebt én welke keuzes er allemaal zijn. Welke wijze beslissingen jij kunt nemen om voor jezelf te kiezen, voor je gevoelens in plaats van voor de reep chocolade, pak koek, zak chips of bak ijs. Je hebt iemand nodig die je begrijpt, die weet wat het is om overrompeld te worden door die enorme behoefte, de niet te missen drang om maar te snaaien en te graaien.

Mijn naam is Laura en ik ben een ex-emotie eter. Jarenlang heb ik gevochten tegen het monster in mij dat elke keer maar meer en meer eten moest hebben. Tot het moment dat ik me realiseerde dat ik een keuze had! Totdat ik de regie over mijn lichaam, gedachten en emoties, en dus mijn leven, weer terug pakte. Een wereld ging er voor me open! Een wereld zonder controle, zonder regels, zonder stiekem gedrag. Een wereld vol vrijheid, vreugde en genieten. En weet je… het voelt nog steeds heerlijk! Ik ben zo blij dat ik van mijn eetbuien af ben <3

Laura Nijman

In het Feelings & Food traject leer je…

N

Wat jouw eetbui triggers zijn én hoe je deze voorkomt

N

Hoe je met behulp van simpele oefeningen je dagen eetbuivrij houdt

N

Hoe je inzicht krijgt in je emoties en hoe je hier het beste mee om kunt gaan

N

Welke praktische tips je dagelijks kunt toepassen voor een eetbuivrij leven

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang had ik last van eetbuien. Meerdere pogingen had ik zelf ondernomen om hier van af te komen, maar keer op keer faalde ik hierin. Wat weer resulteerde in nog meer en grotere eetbuien.

Ik zat vast een negatief spiraal waar ik gewoon niet uit kwam. Ik voelde mij moedeloos, schaamtevol, gefrustreerd en ik had weinig zelf vertrouwen meer. Op een dag werd ik wakker met een ontzettende pijn in mijn buik van alles wat ik die avond had gegeten, ik kon amper opstaan van de pijn. Dat was voor mij de druppel en toen heb ik de hulp ingeschakeld van Laura.

Met veel tips en vooral veel inzichten was ik door haar persoonlijke coaching eigenlijk al snel eetbuivrij! Wat een bevrijding! Ik voel mij weer krachtig en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Monica

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.

Josephine

Je hebt me doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Het hoeft niet allemaal perfect. Ik schaamde me enorm voor mijn gigantische schranspartijen en jij hebt me aangemoedigd stappen te zetten zodat ik op een liefdevolle manier naar mezelf kan kijken.  Dankjewel!

Bianca

Feelings & Food

Feelings & Food is een laagdrempelig online traject van 3 maanden waarin je leert om, zonder schranspartijen (!)  je emoties in balans te brengen.  Zodat jij weer blij gaat zijn met jezelf, je lijf en je leven. Een eetbuivrij leven.
Er zal een wereld voor je opengaan!

Je kunt kiezen uit 2 opties: je volgt op jouw eigen wijze het online programma óf je kiest voor het online traject met daarbij persoonlijke begeleiding in de vorm van 1-1 coachsessies.

N

Meer zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen sta je voor de spiegel. Je voelt je happy en dat straal je ook uit.

N

Vrijheid

Je gaat je weer vrij voelen zonder gevoelens van schaamte, spijt en schuld.

N

Controle loslaten

Je bent verlost van al je opgelegde dieetregels en onderdrukte emoties.

N

Rust

Doordat eten geen issue meer voor je is, ervaar je veel meer rust in je hoofd én in je lijf.

N

Genieten

Weer volop kunnen genieten van eten zonder je schuldig te voelen.

N

Ontspanning

Je weer helemaal ontspannen voelen in welke (eet)situatie dan ook.

Ervaringen van eerdere deelneemsters

Het gaat supergoed! Nog geen eetbui gehad. Ook heb ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik zeg vaker nee en daar voel ik me ook goed bij. Ook ‘trots’ is nu één van mijn goede eigenschappen geworden. En als klap op de vuurpijl ben ik al bijna 4 kilo afgevallen zonder enige moeite!

Het verbaast me nog steeds dat we deze cursus begonnen over emotie-eten, maar dat door mezelf beter te leren kennen, dat stukje eigenlijk als vanzelf is verdwenen.
Nogmaals mijn grote dank Laura. Zonder jou had ik dit nooit geleerd, geweten en toegepast. 

Carolina

Ik heb veel geleerd Laura, vooral de rust in mijzelf terug te vinden, en ook mijn levenslust. Want als je rustig bent en niet gestresst, kan je alles aan, ook eetbuien. Ik heb ook geleerd om van mijzelf te houden, dat was wel even een dingetje. Nu ben ik trots op mezelf en vind ik mezelf een stuk mooier en ben ik liever voor mijzelf!
Er is een hoop veranderd, maar alleen in goede zin. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, en ik heb echt veel geleerd over hoe ik in elkaar steek, wat mijn behoeftes echt zijn. En dat allemaal door jou wijsheden, je lieve woorden, ons aansporen om jezelf niet te straffen, maar lief te hebben. Je ben een goede coach met veel passie voor je werk.
Ik ga hier de rest van mijn leven wat aan hebben door het te doen.

Esther

Ik heb veel kunnen loslaten. Over mijn emoties in het heden dat die veroorzaakt worden doordat ik niet volgens mijn blauwdruk leef en over emoties uit het verleden dat die er mogen zijn, maar dat die mij niet meer belemmeren omdat ik mij goed voel zoals ik ben. 
Daarnaast vertrouw ik meer op mijn onderbuik, ook als het om eten aankomt. Aanvoelen wat mijn lijf nodig heeft en wanneer eten genoeg us, ipv dat het op moet.
Het lukt mij om meer in het hier en nu te zijn. Om tijd en structuur los te laten. Dat maakt dat ik meer rust en ruimte ervaar in mijn hoofd en lijf, dat ik vrolijker ben en dingen makkelijker accepteer. Ben er heel erg blij mee dat ik mee gedaan heb!

Marieke

Feelings & Food – waar ga je mee aan de slag als je mee doet?

Natuurlijk is het fijn om een beetje een idee te hebben van wat je kunt verwachten tijdens dit traject 😉

[module 1] Bewustwording

Uiteraard starten we de eerste module met bewustwording, want dat geeft inzichten, waardoor je de eerste stappen gaat zetten om van je eetbuien af te komen.

[module 2] Mindset

In deze module ga je onder andere aan de slag met die saboterende gedachten en stemmetjes in je hoofd.

[module 3] Emoties

Natuurlijk is er een module speciaal voor je emoties. Hoe laat je ze er zijn zonder te gaan snaaien? En hoe laat je ze weer los?

[module 4] Valkuilen & Gewoontes

In module 4 leer je jouw valkuilen herkennen en ga je aan de slag om je belemmerende gewoontes te doorbreken. 

[module 5] Happy Food

Module 5 staat volledig in het teken van eten in de breedste zin van het woord. 

[module 6] Op eigen benen staan

Tijdens de laatste module ontvang je allerlei tools om na dit traject zelfstandig verder te kunnen gaan. 

Elke module bestaat uit meerdere lessen

De lessen zijn opgebouwd uit video’s, werkboeken, oefeningen, inspiratie, tools etc. 

Ook ontvang je diverse bonuslessen en extra oefeningen

Je behoudt trouwens toegang tot alle content! Dus ook als de 3 maanden voorbij zijn. Je kunt dus alles in je eigen tempo volgen.

 

Zien we elkaar straks tijdens Feelings & Food?

Je bent het verdorie waard!