Get the Grip sessie

Net dat duwtje in de rug wat je nodig hebt!
9

Al van alles geprobeerd...

Ben je eerder wel afgevallen, maar kwam je daarna net zo hard weer aan in gewicht?

9

Totaal geen rem...

Weet je wel wat gezond eten is, maar houd je je daar toch niet en kun je de hele dag wel door (vr)eten?

9

Bang om de controle te verliezen...

Word je gek van alle regeltjes omtrent eten, maar durf je ze ook niet los te laten?

get a grip sessie
get a grip sessie met Laura Nijman

Dan is het tijd om weer grip op je voeding te krijgen!

Wat wordt er weer mogelijk als je dagen niet meer beheerst worden door eten, niet-eten, het getal op de weegschaal en/of eetbuien? Hoe heerlijk zou het zijn om weer grip op je voeding te krijgen? Wat als jij jezelf gaat voeden op een manier die bij jóu past?

Mijn naam is Laura en ik kan je vertellen dat het heerlijk is om jezelf te voeden op de manier die bij je past! Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel (ook wel zingeving genoemd).

Weet je, er is geen one-size fits all model als het gaat om jezelf op de juiste manier voeden. Natuurlijk weet jij ook wel dat je beter een appel kunt eten dan een reep chocolade. Maar daar tussenin ligt zo’n groot grijs gebied… Een gebied wat klaar ligt voor jou om ontdekt te werken. Een gebied waarin je leert wat voor jou werkt en wat niet. Ik bedoel, waar de één gebaat is bij structuur (ik!) gedurende de dag, heeft de ander juist afwisseling nodig qua voeding.

Het gaat er vaak ook niet eens om wát je eet, als wel vooral om hóe je eet…  Wie weet heb jij jarenlang kcal geteld, terwijl dat iets is wat totaal niet bij je past. Of heb je geleerd dat je vooral niet na 20:00 moet gaan eten en maakt dat voor jou niet uit.

Interessant nietwaar? Ik help je hier graag bij, op praktische wijze en met tips die eenvoudig zijn in te passen in je (drukke) dagelijks leven.

“Ik help jou inzichten te krijgen in hoe voeding voor jou werkt”

– Body Mind & Soul –

Unieke combinatie

Dat doe ik door mijn kennis van de orthomoleculaire voedingsleer en gewichtsbeheersing te combineren met Human Design. Tijdens mijn coaching geef ik je handvatten in wat gezonde voeding is én laat ik je zien, aan de hand van jouw persoonlijke Human Design blauwdruk, wat voor jou goed is en hoe je jouw voeding het beste verteert.

Deze combinatie is uniek én heeft ook iets heel praktisch in zich. Want waarom richtlijnen volgen die niet voor jou werken als je jouw eigen persoonlijke blauwdruk hebt om te volgen?

Daarnaast houd ik zelf heel erg van dingen praktisch maken. Jouw struggle met voeding is al lastig genoeg, dus laten we de oplossing vooral simpel en praktisch houden. Toch?

Laura Nijman

Een Get the Grip sessie is NIET voor jou als je:

M

Geen verantwoordelijkheid voor jezelf wilt nemen

Je verantwoordelijkheid nemen is cruciaal als je deze sessie wilt laten slagen

M

Niet bereid bent om stappen te zetten

Voor niets gaat de zon op, you have to do, what you have to do…

M

Geen andere keuzes wilt maken

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg…

Een Get the Grip sessie is zeker WEL voor jou als je:

N

Een duwtje in de rug nodig hebt

Je weet zelf al veel, maar je hebt dat duwtje in de rug nodig om weer op gang te komen

N

Open staat voor een andere benadering

Je leert op een andere manier naar voeding kijken waardoor je relatie met eten verbetert

N

Graag praktische tips wilt

Je hebt geen behoefte aan een lang coachtraject, maar je wilt gewoon met praktische tips geholpen worden

Ervaringen van mijn klanten

Ik vind het zó fijn dat je niet oordeelt! En met jouw praktische tips kon ik gelijk aan de slag.

Akke

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben.

Josephine

Je bent inspirerend, enthousiast, stimulerend en heel erg persoonlijk betrokken. De liefde voor je vak spat er vanaf  en ik voel bewondering voor de manier waarop je coacht.

Natascha

Even praktisch 😉

Je wilt persoonlijk gecoacht worden door iemand die verstand heeft van (orthomoleculaire) voeding, maar je hebt geen behoefte aan een (langdurig) traject. Omdat je gewoon even op weg geholpen wilt worden. Daarnaast sta je open om op een andere manier naar jezelf en naar jouw relatie met eten te kijken. Je kijkt uit naar praktische tips die eenvoudig in je dagelijks leven zijn toe te passen. Tot slot ben je bereid om je verantwoordelijkheid te nemen en eerlijk naar jezelf te zijn, zodat je die stappen gaat zetten die nodig zijn om weer grip op je voeding te krijgen.

Scoor je veel “Ja’s” op de ze vragen? Dan zou ik maar heel snel een Get the Grip sessie aanvragen! Ik sta te popelen om je weer op weg te helpen.

Wil jij ook weer grip op je voeding en emoties krijgen?

"Een Get the Grip sessie is een unieke combinatie van praktische tips en oplossingen gecombineerd met prachtige inzichten in hoe jij van nature bent en waardoor je het fijnst door het leven flowt"

Ben je er ook klaar voor weer grip op je voeding te krijgen ?

Voor je body, mind & soul?

Wacht dan niet nog langer. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Je bent het verdorie waard!