Feelings & Food

- 3 maanden traject -
persoonlijke coaching
9

Verlang jij ook naar meer rust in je hoofd?

Omdat je gek wordt van al die dieetregels die je jezelf hebt opgelegd, die maar door je hoofd blijven malen en je de hele dag bezig houden…

9

Wil je makkelijker troostvoedsel laten staan?

Oohhh, wat zou het toch heerlijk zijn om niet steeds te gaan snaaien. Gewoon gezond eten en je emoties er laten zijn zonder gedoe en gevreet…

9

Wil je weer lekker in je vel zitten?

Zodat je broeken niet meer knellen, je blij bent met je lijf én positief over jezelf kunt denken zonder oordeel…

Wat als….

….jij je niet meer druk hoeft te maken om wat je eet omdat eten geen struggle meer is, maar gewoon weer brandstof voor je lichaam. Wat als je geen gedachten en emoties  van schaamte, schuld of verdriet meer hebt omdat je kunt genieten van eten. En dus ook van snoepen! Wat als je vol trots en zelfvertrouwen die jurkjes en je bikini weer uit de kast kunt halen omdat je jezelf hebt leren liefhebben.

Dát is grip op je voeding hebben! Grip op de voeding voor zowel je body, je mind als je soul. En weet je…. je bent het verdorie nog waard ook!

Laura Nijman

“Je hebt altijd een keuze! Ook als het om je voedingspatroon, snaaien, eetbuien, je gedachten en je gevoelens gaat”

Laura Nijman

Huh, een keuze?

Ja, je hebt altijd een keuze! Ook al zie je nu nog niet zo, dat geeft niet. Ik leer je in te zien dat je een keuze hebt én welke keuzes er allemaal zijn. Welke wijze beslissingen jij kunt nemen om voor jezelf te kiezen en jezelf dát te geven wat je nodig hebt in plaats van te graaien in een zak chips of een pak koek open te trekken. Je hebt iemand nodig die je begrijpt, die weet wat het is om overrompeld te worden door die enorme behoefte, die niet te missen drang om maar te snaaien en te graaien.

Mijn naam is Laura en ik heb jarenlang een innerlijke strijd gevoerd tussen heel gezond willen eten en het het monster in mij dat elke keer maar meer en meer eten wilde snoepen en snaaien.. Ik noemde me op een gegeven moment zelfs een emotie-eter. Tot het moment dat ik me realiseerde dat ik een keuze had! Totdat ik de regie over mijn lichaam, gedachten en emoties, en dus mijn leven, weer terug pakte. Een wereld ging er voor me open! Een wereld zonder controle, zonder regels, zonder stiekem gedrag. Een wereld vol vrijheid, vreugde, genieten en rust in mijn hoofd. Wat een bevrijding was dat zeg! Het voelt nog elke dag heerlijk!

Dat gun ik jou ook! Dat je de keuze maakt én de kracht voelt om te zeggen ‘lekker puh, ik kies ervoor om goed voor mezelf te zorgen’. Waarmee je je spreekwoordelijke tong uit steekt tegen de stemmetjes in je hoofd die zeuren om chocolade. En je dus weer grip op je voeding krijgt. Grip op je voeding voor body, mind & soul.

In het Feelings & Food traject leer je…

Wat jouw triggers zijn om te gaan snaaien én hoe je deze voorkomt

Hoe je met behulp van simpele oefeningen je dagen eetbuivrij krijgt én houdt

Hoe je inzicht krijgt in je emoties en hoe je hier het beste mee om kunt gaan

Welke praktische tips je dagelijks kunt toepassen voor een gezond voedingspatroon

Wat Feelings & Food jou nog meer oplevert….

Een gezond voedingspatroon dat helemaal bij jou past

Tools om te kunnen snoepen zonder schuldgevoel

Inzichten in wie je bent; je leert jezelf beter kennen

Grip op je voeding voor body, mind & soul

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang had ik last van eetbuien. Meerdere pogingen had ik zelf ondernomen om hier van af te komen, maar keer op keer faalde ik hierin. Wat weer resulteerde in nog meer en grotere eetbuien.

Ik zat vast een negatief spiraal waar ik gewoon niet uit kwam. Ik voelde mij moedeloos, schaamtevol, gefrustreerd en ik had weinig zelf vertrouwen meer. Op een dag werd ik wakker met een ontzettende pijn in mijn buik van alles wat ik die avond had gegeten, ik kon amper opstaan van de pijn. Dat was voor mij de druppel en toen heb ik de hulp ingeschakeld van Laura.

Met veel tips en vooral veel inzichten was ik door haar persoonlijke coaching eigenlijk al snel eetbuivrij! Wat een bevrijding! Ik voel mij weer krachtig en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Monica

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.

Josephine

Ik vind dat je een super online cursus hebt ontwikkeld! Het is echt een heel goede training. Daarnaast vind ik ook dat je het hartstikke leuk doet. Blij dat ik ben ingestapt!

Diana

Je hebt me doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Het hoeft niet allemaal perfect. Ik schaamde me enorm voor mijn gigantische schranspartijen en jij hebt me aangemoedigd stappen te zetten zodat ik op een liefdevolle manier naar mezelf kan kijken.  Dankjewel!

Bianca

 Feelings & Food

Feelings & Food is een laagdrempelig online traject van 3 maanden waarin je leert om, zonder schranspartijen (!) weer grip op je voeding te krijgen, je mindset te turnen om gezonde keuzes te maken, je emoties weer in balans te brengen en innerlijke rust te creëren.  Zodat jij weer blij gaat zijn met jezelf, je lijf en je leven.
Er zal een wereld voor je opengaan!

Je kunt kiezen uit 4 opties: je volgt op jouw eigen wijze én tempo het online programma  [optie online], je kiest voor het online traject met daarbij persoonlijke begeleiding in de vorm van 1-1 coachsessies [optie extra], je geeft je lichaam daarnaast een fijne boost met optimale ondersteuning door hoogwaardige supplementen [optie gold] óf je haalt alles uit de kast en je gaat voor een complete reset van je body&mind  [optie diamond].

Aanmelden voor F&F gold of F&F diamond gaat via e-mail. Dus stuur me een bericht als je meer wilt weten over deze unieke combinatie >> laura@lauranijman.nl

N

Meer zelfvertrouwen

Sta vol zelfvertrouwen voor de spiegel. Voel je weer happy en… straal!

N

Vrijheid

Voel je weer vrij zonder gevoelens van schaamte, spijt en schuld.

N

Controle loslaten

Verlos jezelf van al je opgelegde dieetregels en onderdrukte emoties.

N

Rust

Laat eten geen issue meer voor je zijn en ervaar veel meer rust in je hoofd én in je lijf.

N

Genieten

Geniet weer volop van eten zonder je schuldig te voelen.

N

Ontspanning

Voel je weer helemaal ontspannen in welke (eet)situatie dan ook.

Ervaringen van eerdere deelneemsters

Het gaat supergoed! Nog geen eetbui gehad. Ook heb ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik zeg vaker nee en daar voel ik me ook goed bij. Ook ‘trots’ is nu één van mijn goede eigenschappen geworden. En als klap op de vuurpijl ben ik al bijna 4 kilo afgevallen zonder enige moeite!

Het verbaast me nog steeds dat we deze cursus begonnen over emotie-eten, maar dat door mezelf beter te leren kennen, dat stukje eigenlijk als vanzelf is verdwenen.
Nogmaals mijn grote dank Laura. Zonder jou had ik dit nooit geleerd, geweten en toegepast.

Carolina

Ik heb veel geleerd Laura, vooral de rust in mijzelf terug te vinden, en ook mijn levenslust. Want als je rustig bent en niet gestresst, kan je alles aan, ook eetbuien. Ik heb ook geleerd om van mijzelf te houden, dat was wel even een dingetje. Nu ben ik trots op mezelf en vind ik mezelf een stuk mooier en ben ik liever voor mijzelf!
Er is een hoop veranderd, maar alleen in goede zin. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, en ik heb echt veel geleerd over hoe ik in elkaar steek, wat mijn behoeftes echt zijn. En dat allemaal door jou wijsheden, je lieve woorden, ons aansporen om jezelf niet te straffen, maar lief te hebben. Je ben een goede coach met veel passie voor je werk.
Ik ga hier de rest van mijn leven wat aan hebben door het te doen.

Esther

Ik heb veel kunnen loslaten. Over mijn emoties in het heden dat die veroorzaakt worden doordat ik niet volgens mijn blauwdruk leef en over emoties uit het verleden dat die er mogen zijn, maar dat die mij niet meer belemmeren omdat ik mij goed voel zoals ik ben.
Daarnaast vertrouw ik meer op mijn onderbuik, ook als het om eten aankomt. Aanvoelen wat mijn lijf nodig heeft en wanneer eten genoeg us, ipv dat het op moet.
Het lukt mij om meer in het hier en nu te zijn. Om tijd en structuur los te laten. Dat maakt dat ik meer rust en ruimte ervaar in mijn hoofd en lijf, dat ik vrolijker ben en dingen makkelijker accepteer. Ben er heel erg blij mee dat ik mee gedaan heb!

Marieke

Feelings & Food – waar ga je mee aan de slag als je mee doet?

Natuurlijk is het fijn om een beetje een idee te hebben van wat je kunt verwachten tijdens dit traject 😉

[module 1] Bewustwording

Uiteraard starten we de eerste module met bewustwording, want dat geeft inzichten, waardoor je stappen gaat zetten.

[module 2] Mindset

In deze module ga je onder andere aan de slag met die saboterende gedachten en stemmetjes in je hoofd.

[module 3] Emoties

Natuurlijk is er een module speciaal voor je emoties. Hoe laat je ze er zijn zonder te gaan snaaien? En hoe laat je ze weer los?

[module 4] Valkuilen & Gewoontes

In module 4 leer je jouw valkuilen herkennen en ga je aan de slag om je belemmerende gewoontes te doorbreken.

[module 5] Happy Food

Module 5 staat volledig in het teken van eten in de breedste zin van het woord.

[module 6] Op eigen benen staan

Tijdens de laatste module ontvang je allerlei tools om na dit traject zelfstandig verder te kunnen gaan.

Elke module bestaat uit meerdere lessen

De lessen zijn opgebouwd uit video’s, werkboeken, oefeningen, inspiratie, tools etc.

Ook ontvang je diverse bonuslessen en extra oefeningen

Je behoudt trouwens toegang tot alle content! Dus ook als de 3 maanden voorbij zijn. Je kunt dus alles in je eigen tempo volgen.

Kies je voor F&F extra, gold of diamond? Dan coach ik je ook nog eens persoonlijk!

Mijn coaching is uniek want als enige orthomoleculair voedings- en eetbuiencoach neem ik je ook mee in de wondere wereld van jouw persoonlijke blauwdruk, oftewel jouw Human Design profiel. Hierin laat ik je onder andere zien waar jouw valkuilen liggen, op welke manier emoties in jouw leven een rol spelen en hoe jij het beste je voedsel verteert. Een mega waardevolle aanvulling voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor het creëren van een eetbuivrij leven!

“Alleen kom je ver, samen kom je verder”

Veel gestelde vragen

Hoe gaat dat online in z’n werk?

Als je je aanmeldt, dan krijg je van mij via de mail inloggegevens voor mijn online leeromgeving; de Online Toolbox. Hierin komt elke week een les vrij met daarin oa video’s, downloads, werkboeken over diverse onderwerpen. Je gaat hier zelf op je eigen tempo en in je eigen tijd mee aan de slag.

Kies je voor de extra, gold of diamond variant dan ontvang je er ook 3 persoonlijke coachsessies bij.

Wat als ik er langer dan 3 maanden over doe?

Dat is geen enkel probleem! Je behoudt namelijk toegang tot alle content, ook na 3 maanden. Je kunt er dus langer over doen. Of later nog lessen terug kijken omdat ze zo waardevol zijn.

Wanneer vinden de coachsessies plaats?

Als je kiest voor de extra, gold of diamond variant dan ontvang je er ook 3 persoonlijke coachsessies bij. Deze plannen we samen in. Idealiter doen we de 1e sessie in week 1 of 2, de 2e sessie ongeveer halverwege het traject en de 3e in week 11 of 12.

Gaat dit traject mij echt helpen?

Tja… goede vraag! Ik heb er in ieder geval voor gezorgd dat alle ingrediënten voor een blijvend resultaat aanwezig zijn in dit traject. Aan jou de keuze of je bereid bent alle tools, handvatten, tips en inzichten aan te pakken en er volledig voor te gaan.

Deze stappen zal je zelf moeten zetten, al ben ik er natuurlijk wel om je aan te moedigen en je te ondersteunen! Helemaal als je ook kiest voor persoonlijke coaching.

Gun jij jezelf ook het Feelings & Food traject??!

Je bent het verdorie waard!