Bewust eten, leven & genieten

Dat is de ondertitel van mijn emotie-eten podcast. Waarom? Omdat als jij bewust wordt van wáárom je eet en je gaat leven op een manier die voor jou goed voelt, dan geniet je meer én….

Is eten geen issue meer voor je

Krijg je weer rust in je hoofd

Snoep je, als je daar zin in hebt, zónder schuldgevoel

Creëer je meer zelfvertrouwen

Gaan je dagen meer in flow

Voel je je weer vrij in je lichaam

Bereik je jouw ideale gewicht

Laura Nijman podcast
Laura NIjman Podcast

Waarom zou je mij in jouw oren willen horen??

Ik liep al een tijdje met dit idee rond om mijn eigen podcast over emotie-eten te lanceren. Waarom? Omdat ik merk dat veel vrouwen er nog niet voor durven uit te komen dat ze last hebben van (en zelfs gebukt gaan onder) emotie-eten. Er heerst nog een taboe op…

Grote kans dat jij jezelf hierin herkent. Het is best spannend (zeg maar gerust eng) om op social media een pagina te volgen (die van mijn bijvoorbeeld 😉 ) die gaat over emotie-eten en eetbuien. Ik bedoel, dan moet je met de spreekwoordelijke billen bloot en dat wil je (nog) niet want je schaamt je te diep voor al dat gevreet dat je doet….

Ik begrijp je helemaal! Ik had namelijk precies hetzelfde, durfde daar ook jarenlang niet voor uit te komen. En dan is het zoveel fijner om te googlen naar informatie en tips om van emotie-eten af te komen óf om…. een poscast te luisteren! Je hoeft namelijk nergens te laten weten wie je bent, je kunt dit gewoon helemaal anoniem én vrijblijvend beluisteren. Hoe heerlijk is dat?! Gewoon op je eigen gemak, in je eigen tijd én tempo luisteren naar mijn tips.

Zelf vind ik podcast luisteren super fijn en ik doe het dan ook (bijna) dagelijks: tijdens het wandelen, als ik naar kickboksen fiets, in de auto of als ik aan het stofzuigen/strijken ben. Heel vaak en bijna overal dus 🤪 Heerlijk!

En nu kun je dus ook mijn stem horen en luisteren naar wat ik allemaal te vertellen heb over emotie-eten en eetbuien. Fantastisch toch?!
Ook nieuwsgierig wat mijn visie is op emotie-eten en wat je daar aan kunt doen? Pak je oortjes of koptelefoon, klik op onderstaande knop en je de rest wijst zich vanzelf.

Veel luisterplezier!

Luisteraars aan het woord

Leuke podcast maak je hoor! Goede radio/podcast stem heb je ook!

Renee

Ik vind je zo heerlijk rustig en je straalt zo’n warme energie uit. Ik voel dat gewoon door de podcast heen. Fijn!

Sascha

Ik ben 19 jaar en ik heb al je podcasts geluisterd. Ik ben helemaal fan!

Noa

Ik word altijd helemaal zen als ik naar jouw podcast luister. Je stem is fijn om naar te luisteren en je bent altijd zo positief.

Manon

Wat heb je toch een fijne stem om naar te luisteren. Maak je ook toevallig ook meditaties? Zou ook heel fijn zijn om naar te luisteren. Ik word gelijk je grootste fan dan 🙂

Cora

Morgen ga ik weer een podcast van je luisteren. Ben al aan je eerdere begonnen. Heerlijk om naar te luisteren.

Carolien