Wat is Human Design?

Als je me al wat langer volgt dan weet je vast al wel dat ik helemaal gegrepen ben door Human Design. Maar wat is dat eigenlijk? Ik vind het een prachtig mooie tool om jezelf beter te leren kennen! Op welke wijze kun je het beste beslissingen nemen? Op welke manier kun je het beste door je leven navigeren? En hoe werkt het leven het beste voor jou? Je komt er allemaal achter met Human Design.

 

Human Design laat je zien wie je van nature bent

Ik vind het echt waanzinnig om te weten wie ik van nature ben. Zonder alle conditioneringen en overtuigingen die ik gedurende mijn leven heb opgedaan. Dus gewoon, zoals ik hoor te zijn, zoals ik gemaakt ben voor dit leven. Ik ben, net als jij en ieder ander mens, uniek en we hebben allemaal onze eigen persoonlijkheid met bijbehorende unieke eigenschappen, talenten en valkuilen. En dat kun je allemaal uit je persoonlijke chart halen. Waanzinnig toch? Ik vind het in ieder geval fantastisch om te weten wie ik van nature ben. Om mijn eigen ‘gebruiksaanwijzing’ hierin te hebben.

 

Jouw precieze geboortemoment

Human Design is een combinatie van astrologie, het chakrasysteem, de I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Jouw design is dus uniek en deze kun je zien als je persoonlijke handleiding voor wie jij als mens bent. Met deze methode leer je jezelf veel beter kennen, kom je er achter waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kunt handelen in je privéleven, relaties en werk. Je leert hoe je jouw leven kunt leiden op een manier die helemaal jij is. Als je deze innerlijke wijsheid leert begrijpen én toepassen, dan gaat je leven veel moeitelozer. Fantastisch toch!?

 

Eén grote positieve verandering

Sinds ik met Human Design in aanraking ben gekomen, is mijn leven enorm verandert. In positieve zin wel te verstaan. Ik weet steeds beter wat goed is voor mij en wat juist niet. Wat wel werkt en wat niet. Ik ben, net als mijn klanten overigens, dan ook super enthousiast over Human Design en ik kan je, vanuit de grond van mijn hart, alleen maar aanraden om ook eens naar jouw Design te gaan kijken. Als je naar de website jovianarchive.com gaat dan kun je hier je gegevens invullen en dan verschijnt jouw chart zo op je scherm. Of je vraagt een gratis mini reading aan. Je Human Design type is het belangrijkste van je chart.

 

Note: de foto komt uit het boek van Guido Wernink: ‘Human Design, de blauwdruk van je leven’