Jouw Human Design type vertelt veel over je

Als je jouw Human Design chart hebt, dan is je type het eerste waar je naar kijkt. Door je type te kennen, weet je hoe jij als mens in het algemeen bent. Je type onthult ook gelijk je strategie; oftewel hoe je het beste kunt navigeren en handelen in je leven. Binnen Human Design wordt gewerkt met 5 verschillende type mensen.

 

5 verschillende Human Design type mensen

8% van de mensen is hier op aarde om te initiëren en zaadjes te planten. Dit zijn de Manifestors en zij streven naar verandering. 70% van de bevolking is hier om het daadwerkelijke werk te doen wat hen voldoening geeft en te oogsten, dat zijn de Generators (37%) en de Manifesting Generators (33%). Projectors (21%) zijn hier vooral gericht om anderen te begeleiden door te verbinden en te adviseren. En de laatste 1% van de mensheid is hier als Reflector om de ander te leiden en te spiegelen.

 

Herkenbaar?

Het kan zijn dat je jezelf hier al een klein beetje in herkent. Of juist helemaal niet! Ook dat is goed mogelijk. Ik zeg altijd tegen mijn klanten: “Geloof in eerste instantie niet klakkeloos wat ik je allemaal vertel, want Human Design is iets dat je mag ervaren.” En daarnaast, er is natuurlijk veel meer te vertellen dan alleen je Human Design type.

 

Is dit alles?

Toen ik voor het eerst over de 5 verschillende Human Design types las, dacht ik “Hoezo uniek? Slechts 5 verschillende types, er moet toch meer zijn dan dat?” En dat is er ook! Als je naar jouw chart kijkt, dan zie je 9 centra, 36 kanalen en 64 poorten. Deze zijn al dan niet ingekleurd, oftewel gedefinieerd (ingekleurd) of open (wit). Dat hangt af van hoe de zon, de maan en andere planeten stonden toen jij geboren werd. Dit alles bij elkaar is jouw persoonlijke handleiding voor dit leven. Jouw unieke ik! Leg deze maar eens naast die van je gezinsleden. Dan zie je gelijk al de verschillen. Leuk he?!

Je zal begrijpen dat ik in één artikel niet alles uit kan leggen over wat jouw chart betekent. Dus wil je meer weten over jouw Human Design type, vraag dan een gratis HD mini reading aan. Daarin vertel ik je ook gelijk meer over de strategie die bij jouw type hoort.