Hi! Mijn naam is Laura

Mijn verhaal

Jezelf helemaal vrij voelen in je doen en laten, ik heb dat lang niet gekund… Talloze jaren woedde er een strijd in mijzelf tussen enerzijds gezond willen eten en aan de andere kant steeds weer dat gesnaai. Tot eetbuien aan toe. Deze strijd beheerste mijn dagen. Jaar in, jaar uit.
Na elke eetbui voelde ik me verdrietig, boos, schuldig en had ik spijt. Ohhh, zo’n enorme spijt. Ik zou het nooit meer doen, echt nooit meer!! Vanaf morgen zou ik echt gezonder gaan eten en helemaal niet meer snoepen en snaaien. Dat is wat ik keer op keer tegen mezelf zei… 

De eetbuien begonnen bij mij in de puberteit. De meiden uit mijn klas waren heel erg met hun uiterlijk bezig en ik liet me daardoor aansteken. Voelde niet veel zelfvertrouwen, dus de onzekerheid deed de rest. Maar op alleen een appel en 2 broodjes hield ik een schooldag niet vol. Dus ging mijn zakgeld op aan roze koeken en speculaaspoppen.

Dit is jarenlang zo door gegaan. Ik had een haatliefde verhouding met eten en dan vooral met ‘verkeerd’ eten zoals chips, drop, chocolade en koekjes. Achteraf gezien ben ik nooit dik geweest, zag ik er prima uit. Maar van binnen voelde dat niet zo. Aangespoord door anderen en de media bleef ik in de dieet-vreetmodus zitten. Hoe hard ik ook mijn best deed om daar uit te komen.  Als ik toen had geweten, wat ik nu weet… 

Dan was ik veel eerder gaan geloven dat ik er wél iets aan kon doen en dat ík sterker ben en niet de chocolade en chips….

Laura Nijman - over mij
Laura Nijman - over mij

Laten we connecten op Social Media!

Totdat ik voor de zoveelste keer met depressieve gevoelens thuis vretend op de bank zat. Oververmoeid en niet in staat om te werken. Ik was op en voelde dat dit zo niet langer kon. Deze situatie zorgde voor de grote ommekeer. Ik sprak mezelf op een liefdevolle manier toe en ik nam mijn verantwoordelijkheid. Dat was het moment waarop mijn leven 180 graden omgedraaid is. Ik zocht hulp op verschillende vlakken, want ik wist dat ik het niet alleen kon. Stap voor stap ben ik zo uit mijn slachtofferrol gekropen.

Ik leerde wat voor mij echt gezonde voeding is, waar mijn lichaam blij van wordt. Ik maakte shifts in mijn mindset en overtuigingen en daarmee ook in mijn gedrag en emoties. Ik kwam in aanraking met Human Design, wat een speciaal plekje in mijn hart én in mijn coaching heeft gkergen. Human Design laat de blauwdruk van jouw leven zien: hoe je als mens bent, wat je talenten zijn en je valkuilen. In mijn design staat bijvoorbeeld dat ik gebaat ben bij structuur, ook wat voeding aan gaat. Ook weet ik nu dat ik een emotioneel wezen ben, die van nature highs én lows ervaart. Deze inzichten hebben me zó veel rust gegeven! Ook oordeel ik nu ook minder over mezelf, waardoor ik minder frustratie ervaar. En die frustratie hoef ik dan ook niet meer weg te eten. 

Door het volgen van een gezondheidskuur verdwenen tot slot ook nog de kilo’s die er gaandeweg door de jaren heen toch fysiek aan me waren blijven plakken en kreeg ik weer veel meer energie.

Door dit allemaal voel ik me er zoveel lichter en heb ik veel meer
zelfvertrouwen gekregen. Ik straal weer. Ik zit lekker in mijn vel en heb
eindelijk de rust in mijn hoofd die ik al die jaren zo enorm gemist had. Dit
voelt allemaal zó bevrijdend! En dat gun ik jou ook!

Dit zeggen anderen over mij

Dankjewel voor je mega waardevolle sessies lieve Laura! We hadden elkaar nog nooit eerder gesproken en toch voelde het voor mij vertrouwd. Je bent een bijzondere vrouw met een mooie missie.

Imke

Ik volg je sinds kort en ik wil je even laten weten dat ik je heel leuk, spontaan en uitnodigend over vind komen. Ook in je sociaal media berichten. 

Anja

Je bent inspirerend, enthousiast, stimulerend en heel erg persoonlijk betrokken. De liefde voor je vak spat er vanaf  en ik voel bewondering voor jou dat je gáát waarvoor je staat. Ook waardeer ik je snelle reacties op vragen en opmerkingen enorm. 

Natascha

Ik wil je alle geluk en succes wensen met het moois wat je doet, Laura. De wereld heeft mensen nodig zoals jij, zodat er meer bewustwording plaats gaat vinden en begrip voor elkaar.

Dankjewel wat je voor mij hebt betekend. 

Cindy

Ik vind je zo’n prachtige energie en uitstraling hebben, Laura. Ik word altijd heel blij van jou!

Wendy

Maar genoeg over mij 😉 Ik ben ook benieuwd naar jou!

Ik ben heel erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven. Je hebt tenslotte niet voor niets mijn verhaal gelezen, toch? Is mijn verhaal herkenbaar voor je? Ben jij al lang op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou past? Of wil je graag van het snaaien en de eetbuien af?

Het gehele plaatje

Ik geloof 100% in het complete plaatje. Dus ik bekijk welke voeding jij nodig hebt voor zowel body, mind als soul. Daarmee bedoel ik dat we samen kijken welk voedingspatroon het beste bij je past én dat we daarnaast ook aan de slag gaan met je mindset, hoe je met je emoties om gaat en wat je hier te doen hebt in dit leven. Om op die manier naar het geheel te kijken, pak je niet alleen de fysieke oorzaak aan. Want als de oorzaak alleen daar had gelegen, dan hadden al je diëten die je tot nu toe hebt gedaan wel blijvend resultaat opgeleverd....

5 + 13 =

Als orthomoleculair therapeut, ervaringsdeskundige en Human Design coach ben ik er voor jou!

Ik laat je bewust worden van wat je eet en doet en vooral ook wáárom. Deze inzichten zetten we om naar nieuwe, positieve, dagelijkse (eet)gewoontes die bij jou passen!

Orthomoleculair & Epigenetisch therapeut

“Met de juiste voedingsstoffen en supplementen creëer je een voedingspatroon voor een optimale gezondheid”

Human Design coach

“Met de persoonlijke blauwdruk van je leven heb jij jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing in handen voor een gelukkig en vrij leven”

Gewichtsbeheersing coach

“Vaak is dat wat je eet niet het echte probleem van je (over)gewicht of snaaigedrag. Ik help je de werkelijke oorzaak te ontrafelen”

NLP practitioner

“Je wordt je bewust van wat je onbewust doet. Daardoor kun je oude, ingesleten patronen omzetten in nieuwe, helpende gewoontes  “

Wil jij ook door mij gecoacht worden?

Zodat je je weer vrij voelt, rust in je hoofd hebt, kunt genieten van gezonde voeding én kunt snoepen zonder schuldgevoel? Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken. Leuk!