Orthomoleculaire therapie Assendelft

Wil je je gezondheid ook een flinke boost geven met orthomoleculaire therapie? Maak dan een afspraak in Assendelft.

Praktijk GezondeGezinnen Assendelft

Hi, mijn naam is Laura. Met veel plezier werk ik als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut in mijn praktijk in Assendelft.

Dagelijks begeleid ik mensen met het aanpassen van hun voedingspatroon, zodat zij hun optimale gezondheid gaan ervaren. Omdat ik zelf 25 jaar lang te kampen heb gehad met eetbuien en emotie-eten, weet ik als geen ander hoe enorm frustrerend het is als je je niet optimaal gezond en vitaal voelt, omdat eetbuien in de weg staan.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd als orthomoleculair eetbuiencoach om jou te helpen met het overwinnen van je (vr)eetbuien. Zodat ook jij, net als ik, weer van jezelf en je lijf gaat houden. En je jouw gezondheid een boost gaat geven.

orthomoleculaire therapie assendelft
Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.
Josephine

Van te voren dacht ik dat ik allemaal restricties opgelegd zou krijgen. Dit was niet het geval en de inzichten die ik van Laura kreeg, hielpen me bij het maken van mijn keuzes. Laura straalt veel enthousiasme en warmte uit en ze is een vrouw waar ik energie van krijg. Dankjewel voor al je adviezen en inspirerende gesprekken!

Beyke

Orthomoleculaire therapie

Hoe kan orthomoleculaire therapie jou helpen om van je eetbuien af te komen en je gezondheid te optimaliseren?  Orthomoleculair is een lang en lastig woord om op te schrijven, maar kort uitgelegd houdt het in dat je jezelf voedt met dat voedsel dat goed is voor jou en daarmee voor jouw gezondheid. Waardoor je jezelf optimaal fit en vitaal houdt.

Voeding is daarin een breed begrip. Het gaat er enerzijds om dat je de juiste voeding eet al dan niet aangevuld met supplementen. Maar anderzijds ook dat je jezelf van de juiste voeding voorziet voor je mentale gezondheid alsook emotionele en spirituele voeding. Denk bij de laatste twee ook aan bijvoorbeeld: ‘Wat wil ik niet voelen?’ ‘Wie wil ik zijn?’ en ‘Waar word ik blij van om te doen?’

Orthomoleculaire therapie Assendelft gebruikt dan ook niet alleen de orthomoleculaire uitgangspunten als basis voor een optimale gezondheid, maar ook onderdelen vanuit NLP (neurolinguistich programmeren, oftewel je bewust worden van wat je onbewust doet), epigenetica (invloed van buitenaf op je genetisch materiaal en daarmee op je gezondheid) en andere opleidingen waarin ik geleerd heb hoe je (vr)eetbuien tot het verleden laat horen en je gezondheid kunt optimaliseren. En vergeet daarbij ook niet mijn eigen ervaring als ex-emotie eter….

Prijzen orthomoleculaire therapie Assendelft

Of je nu definitief van je (vr)eetbuien af wilt, of dat je ‘alleen maar’ je gezondheid wilt optimaliseren, ik help je graag! Je kennismakingsgesprek is sowieso gratis, dus neem gerust contact met mij op om te zien of we een klik hebben.

De Omloop 9
Assendelft, Noord-Holland 1566 GV
Nederland
Telefoon: 06 125 346 14
E-mail: laura@nooitmeereetbuien.nl
URL: https://lauranijman.nl/
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 15:00
Woensdag9:00 - 12:00
Donderdag9:00 - 22:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Laura heeft me super goed begeleid, echt stap voor stap. Ze werkte met kleine doelstellingen per keer en gaf me de ruimte om deze ook te behalen. Ze gaf me het gevoel dat alles wat ik bereikte goed was en zo werd ik trots op mezelf! Ik vind Laura echt zo leuk en enthousiast. Ze motiveert je en pusht vooral niet. Iets wat ik als heel fijn heb ervaren
Rosalie

Ik  ben zo blij dat ik Laura heb leren kennen! Ze begrijpt precies waar ik het over heb, omdat ze zelf ervaring heeft met emotie-eten. Daardoor voel ik me ook zo op mijn gemak bij haar en hoef ik me niet te schamen. Daarnaast heeft ze écht kennis van zaken, want terwijl ik dacht dat ik alleen maar een emotie-eter was, bleek dat er bij mij ook een lichamelijk oorzaak mee speelde. Zonder Laura was ik daar zelf nooit achter gekomen.

Sanne

Orthomoleculaire therapie Assendelft

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor orthomoleculaire therapie in Assendelft.

1 + 5 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.