Feel Free Membership

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste alle info ontvangt over wanneer de deuren voor het Feel Free Membership weer opengaan!
9

Mag jij van jezelf absoluut niet snoepen?

En verandert dit goede voornemen in een enorm sterk verlangen om juist wel te gaan eten? Stiekem… Het liefste comfortfood om jezelf te troosten?

9

En blijf je dan maar door eten?

Voelt dat in eerste instantie als een opluchting maar prop je daarna alles, wat je maar kunt vinden, in je mond tot je barstensvol zit?

9

Waardoor je je daarna enorm schuldig voelt?

En boos op jezelf omdat je jezelf weer hebt laten gaan? Kun je dan wel janken van verdriet en schaamte?

Laura Nijman membership

“Als je moeite hebt met het onder controle krijgen van je eetgedrag, dan is het Feel Free Membership voor jou bedoeld!”

Laura Nijman membership

Waarom dit Feel Free Membership?

Uit ervaring weet ik dat een groep nog krachtiger werkt dan alleen persoonlijke coaching. De steun die je van elkaar ontvangt en de veilige omgeving waar je je in bevindt zorgen ervoor dat jij veel sneller stappen zet op weg naar een eetbuivrij leven. Én dat je het ook makkelijker volhoudt.
Vandaar dat ik het Feel Free Membership heb opgericht.

In dit membership krijg je inzicht in waarom je te veel eet en waarom je steeds maar blijft snaaien. Ook kom je erachter wat de reden is dat jouw snaaigedrag zichzelf in stand houdt. Het helpt je om je eetbuien te overwinnen en voor altijd de baas te blijven.

Maar vooral ook om weer lekker in je vel te zitten. Je vrij te voelen. Zelfverzekerd. Mooi. Trots. Energiek. Wat ga jij nog meer ervaren als eetbuien je leven niet meer bepalen?

“Het is mijn missie om jou te helpen weer rust te ervaren en je helemaal vrij te voelen in je lichaam. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel”

Ex-emotie eter

Al een tijdje liep ik met het idee rond om een groep te creëren waarin jij leert om op een andere manier met eetbuien, emotie-eten en afvallen om te gaan. Zodat jij degene kunt zijn die je zo graag wilt zijn. Jezelf! Een groep waarin ik al mijn kennis, kunde, inspiratie, expertise en (persoonlijke) ervaringen samen kan voegen om jou te helpen je eetbuien te overwinnen. Op een laagdrempelige manier. Voor elke vrouw toegankelijk.

Een groep waarin je gestimuleerd wordt om stappen te zetten. Een groep waarin jij je veilig voelt om je ervaringen en struggles te delen. Om je gevoelens te laten zien in plaats van ze stiekem weg te eten. Een groep met vrouwen die weten wat je door maakt omdat ze zichzelf in jouw verhaal herkennen. Kortom, waar je jezelf kunt zijn en stap voor stap weer helemaal in balans komt.

En dat allemaal onder mijn bezielende en enthousiaste begeleiding als ex-emotie eter, orthomoleculair therapeut en Human Design coach.

Laura Nijman membership

Wat ontvang je als Feel Free Member?

Community groep

Toegang tot de community groep waarin je 24/7 steun en inspiratie vindt bij gelijkgestemden

Inspirerende thema's

Elke maand een nieuw onderwerp waar we samen stap voor stap mee aan de slag gaan

Q&A coachcalls

Elke week een motiverende Q&A coach sessie voor alle leden

Oefeningen & meer

De oefeningen die we doen en werkboeken die ik maak zijn heel makkelijk te downloaden

Human Design

Enorm veel inzichten via jouw persoonlijke Human Design reading (PDF)

Receptenboek

Toegang tot mijn online receptenboek met talloze gezonde & lekkere recepten

Aanbiedingen

Als eerste de mogelijkheid om te profiteren van aanbiedingen en kortingen.

En nog veel meer....

Want ik stem me af op wat jij als member nodig hebt

Ervaringen van mijn klanten

Het gaat supergoed met mij! Ik heb nog geen eetbui gehad. Ik heb rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ook is trots nu één van mijn goede eigenschappen geworden. En als klap op de vuurpijl ben ik al bijna 4 kilo afgevallen, zonder enige moeite! Er was zoveel om over na te denken en af en toe zó eng om mijn gevoelens toe te laten. Maar ik doe het toch. Ik neem nu de tijd om stil te staan en te voelen wat ik voel. Ik zal heus nog wel een keer vallen, maar door jouw hulp sta ik ook weer op.

Carolina

Er is een hoop veranderd, maar alleen in goede zin. Rust in mijn hoofd. Ik ben weer trots op mezelf en vind mijzelf een stuk rustiger, mooier en liever voor mijzelf!
Ik heb veel van je geleerd Laura! Vooral de rust in mijzelf terug te vinden en ook mijn levenslust. Want als je rustig bent en niet gestresst, kun je alles aan, ook eetbuien. Ik heb ook geleerd om van mijzelf te houden, dat was eerst wel even een dingetje…

Esther

Ik vertrouw nu steeds meer op mijn onderbuik, ook als het om eten aankomt. Aanvoelen wat mijn lijf nodig heeft en wanneer ik genoeg gegeten heb, ipv dat het op moet. Ook heb ik veel geleerd over mijn emoties, dat die er mogen zijn. Ze belemmeren me niet meer omdat ik mij goed voel zoals ik ben. Ik heb veel los kunnen laten.
Het lukt mij om meer in het hier en nu te zijn. Dat maakt dat ik meer rust en ruimte ervaar in mijn hoofd en lijf, dat ik vrolijker ben en dingen makkelijker accepteer.

Marieke

Omdat ik eindelijk eens klaar wilde zijn met het gerommel rondom eten ben ik jouw cursus gaan volgen. Ik wilde echt rust ervaren en eten zien zoals het gewoon is: eten.
Die rust ervaar ik nu! En ik ben meer naar mijn lichaam gaan luisteren.

Vooral de inzichten waarom ik ga eten, hebben mij heel erg geholpen. Als ik nu voor de kast sta, dat gebeurt nog wel, dan bedenk ik vaak dat ik eigenlijk moe ben en geen eten nodig heb. Lekker met een beker thee op de bank voelt dan ook veel beter. Dankjewel!

Manon

Wat levert het Feel Free Membership jou op?

Je weer vrij voelen, staat voorop in dit membership! Want het gevoel van vrijheid dat ik weer ben gaan ervaren sinds ik vol overtuiging kan zeggen dat ik een ex-emotie eter ben is bijna niet te omschrijven, zo mooi. Het is magisch! Maar het Feel Free membership levert je nog veel meer op.

?

Vrijheid

Vrijheid dus! Want ik gun jou ook zo enorm dat je hier shifts in gaat maken

?

Rust

Rust in je hoofd én in je lijf. Geen drang meer om jezelf te verdoven met eten

?

Genieten

Weer volop genieten van eten en kunnen snoepen zonder schuldgevoel

?

Comfort

Je voelt je weer comfortabel tijdens verjaardagen, feestjes en met eten in het openbaar

?

Positiviteit

Je houdt je niet meer bezig met oordelen over jezelf, je ervaart meer compassie

?

Energie

Je krijgt meer energie, want je houdt je niet meer bezig met het onderdrukken van je emoties

?

Vertrouwen

Weer vol vertrouwen voor de spiegel staan, over straat lopen en in contact met anderen zijn

?

Mindset

Je mindset gaat, op een positieve manier, compleet veranderen. Mindblowing

Mijn grootste wens is dat jij je weer helemaal vrij en gelukkig gaat voelen. Niet alleen vandaag, maar voor altijd!

Dus investeer in jezelf en word ook member!

Hoe gaat het Feel Free Membership in zijn werk?

Heel simpel! Maak hieronder de keuze of je Feel Free Member wilt worden zonder óf met persoonlijke 1-1 coaching. Klik op de juiste button en dan wordt je betaling, de toegang tot de community, je persoonlijke HD reading etc allemaal voor je in orde gemaakt. Het membership is maandelijks opzegbaar, maar ik beloof je dat je nooit meer wilt opzeggen, daar is het veel te leuk en waardevol voor 😉

Met liefde en passie heb ik dit membership gelanceerd en voor een geringe maandelijkse investering help ik jou verder.

Ik weet dat investeren in jezelf voor veel emotie-eters wel een dingetje is. Je vindt het jezelf vaak niet waard of er komen andere stemmetjes naar boven… Maar wees nu eens eerlijk, wat hebben die jarenlange eetbuien en dieetpogingen je eigenlijk gebracht? Voel je je er happy bij? Wil je zo door blijven gaan? Weet dat investeren in jezelf nodig is om verder te komen, om voor eens en altijd af te rekenen met eetbuien en emotie-eten, om die vrouw te kunnen zijn die je zo graag wilt zijn. Investeren qua tijd, inspanning en financieel. 

Veel gestelde vragen

Zit ik nergens aan vast?

Nee, je zit nergens aanvast. Je betaalt per maand via automatische incasso en je kunt dus ook per maand opzeggen.

Kan ik switchen tussen het basis en VIP membership?

Jazeker! Als je nu lid bent en je voelt dat je extra coaching kunt gebruiken, dan zetten we je membership om naar VIP. Of vice versa.

Als je de prijs verhoogt, moet ik dan ook meer betalen?

Nee! Je blijft maandelijks het bedrag betalen waarvoor je bent ingestapt, altijd. Tenzij je het membership opzegt en op een later moment weer opnieuw in wilt stappen, dan betaal je de dan geldende prijs.

Gaat dit membership mij echt helpen?

Die vraag kun je alleen beantwoord krijgen als je lid wordt én als je gedurende je membership actief mee doet. Ik geef je in ieder geval alle tools, oefeningen, liefdevolle schoppen onder je bips en positieve coaching die je nodig hebt. Daar zal het niet aan liggen.

Voor niks gaat de zon op, dus je mag er zelf ook zeker iets voor doen…

Dit zeggen anderen over mij

Je bent inspirerend, enthousiast, stimulerend en heel erg persoonlijk betrokken. De liefde voor je vak spat er vanaf  en ik voel bewondering voor jou dat je gáát waarvoor je staat. Ook waardeer ik je snelle reacties op vragen en opmerkingen enorm. 

Natascha

Je weet precies waar het probleem zich bevindt! Wat ik eerst totaal niet zag, zie ik door jou nu wel. Echt waar… ik voel me zoveel rustiger. Nu kan ik het loslaten, waar ik anders te krampachtig wilde bewijzen dat ik goed genoeg ben! Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en dat ik jou om hulp heb gevraagd!

Brenda

Alle inzichten die ik van Laura kreeg, hielpen me bij het maken van de juiste keuzes. Laura straalt veel enthousiasme en warmte uit en ze is een vrouw waar ik energie van krijg.

Dankjewel voor al je adviezen en inspirerende gesprekken!

Beyke

Ik heb echt zoveel geleerd over hoe ik in elkaar steek, wat mijn behoeftes echt zijn. En dat allemaal door jouw wijsheden, je lieve woorden en de aansporingen om jezelf niet te straffen, maar vooral lief te hebben. Laura, je bent een goede coach met veel passie voor je werk.

Esther

Jij weet inmiddels dondersgoed dat, als het om emotie eten gaat, een quick fix niet bestaat!

Anders had je het wel al gedaan, toch? Dus ga vanaf nu voor blijvend resultaat en meld je vandaag nog aan als Feel Free Member! Kies voor het basis membership of ga voor het VIP membership als je naast de krachtige community ook 1op1 door mij gecoacht wilt worden.