Ontmoet je unieke zelf!

met een Human Design reading
9

Is dit alles wat er is?

Vraag je je af of je wel het maximale uit je leven haalt? Of er niet meer is dan wat je nu doet?

9

Steeds weer diezelfde valkuil

Ben je het zat om steeds weer in dezelfde valkuil te trappen? Heb je ook geen idee hoe dat toch komt?

9

Meer inzicht in jezelf krijgen

Wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat doe ik hier op aarde?

Human Design reading Laura
Laura Nijman Human Design

Leren ontdekken wie jij werkelijk bent!

Hoe geweldig zou het zijn als je ontdekt waar het in jouw leven werkelijk om gaat?

Dat je gaat leven en handelen naar jouw ware aard. Dat je weet wat jouw talenten zijn, maar ook waar je valkuilen en conditioneringen liggen. Waar je van nature gezien op kunt vertrouwen en bouwen, omdat je deze energie constant tot je beschikking hebt. Maar ook dat je weet of je vooral op je emoties bent gericht of juist niet. Ben je iemand die heel goed kan initiëren of is het beter om achterover te leunen en te wachten op dat wat er naar je toe komt?

Deze antwoorden (en nog veel meer!) liggen verborgen in het Human Design systeem. Het laat je zien hoe jij van nature in elkaar steekt. Geweldig toch!

Human Design® is een methode om jezelf beter te leren kennen. Jouw eigen persoonlijke blauwdruk van dit leven

Het Human Design systeem is een combinatie van astrologie, het chakrasysteem, de I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Jouw design is dus uniek en deze kun je zien als je persoonlijke gebruiksaanwijzing  voor wie jij als mens bent.

Je leert unieke jezelf door en door kennen en je gaat vertrouwen op de innerlijke wijsheid die in jouw lichaam huist!

Je ware ik

Je gaat de persoon die je van nature hoort te zijn ontmoeten en daarmee komt de flow weer terug in je leven

Vertrouwen

Je leert weer volop te vertrouwen op jezelf, omdat je weet wat goed is voor jou en wat niet

Vrijheid

Je gaat steeds meer vrijheid ervaren als je leert luisteren én handelen naar jouw innerlijke wijsheid

Naast orthomoleculair nu ook Human Design coach

Gedurende mijn hele werkende leven heb ik talloze cursussen en opleidingen gevolgd, van persoonlijke kracht en NLP tot orthomoleculair therapeut en epigenetica tot gewichtsbeheersing en sport&voeding. Maar geen één heeft zoveel impact op mijn leven gehad als Human Design. Oké, gezonder gaan eten volgens de orthomoleculaire en epigenetische leer heeft me óók enorm veel  goeds gebracht, maar HD is voor mij écht mind blowing geweest. En nog steeds! Want ik leer nog elke dag bij.

Het is zó enorm waardevol om de blauwdruk van je leven te kennen. Ik voel me super dankbaar dat ik hierin ben opgeleid (door trouwens één van de leukste en meest confronterende coach die ik ooit gehad heb) én dat ik hierdoor de innerlijke wijsheden die in jouw design verborgen liggen ook aan jou kan doorgeven.

Laura Nijman

Reacties van mijn klanten

Ik vind Human Design fantastisch! Weten waarom iets niet bij me past is echt zo leerzaam. Ik zeg nu makkelijk ‘nee’ op een vraag als mijn onderbuik dat aangeeft.

Carolina - Generator

Het lukt mij nu veel beter om meer in het hier en nu te zijn. En om tijd en structuur los te laten.

Marieke - Generator

Wat je me geleerd hebt over mijn Human Design profiel vind ik echt heel fijn, want het heeft me inzicht gegeven in hoe ik ben.

Manon - Manifestor

Een Human Design reading is een investering voor je leven!

Als jij echt wilt weten wie jij diep van binnen bent. Als jij jouw blauwdruk van je leven in handen wilt krijgen dan is een HD reading echt een aanrader. Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor de rest van je leven. Ik bied je verschillende opties hierin. Het reflectieschrift dat je van mij ontvangt, bevat minimaal zo’n 30 pagina’s.

Ben jij ook benieuwd naar jouw persoonlijke en unieke design?

Laat dan hieronder je gegevens achter!

Let op! Het is essentieel dat je je exacte geboortetijd doorgeeft. Een paar minuten verschil in tijd kan al een megagroot verschil in je design uitmaken én dus ook in jouw persoonlijke blauwdruk. Aan de hand van je precieze geboortemoment bereken ik jouw persoonlijke design en plannen we samen een afspraak in voor de reading.

Geef hieronder aan of je een [basis], [persoonlijk] óf [persoonlijk PLUS] Human Design reading wilt ontvangen:

1 + 4 =

Duidelijke taal & dit is gewoon IK!

Ik zat er al langer mee te spelen om eens een Human
Design Reading te laten doen en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt.
Ik voelde me dadelijk op mijn gemak bij Laura, waardoor je veel opener kan zijn dan je oorspronkelijk had gedacht. Ze voelt het moment aan en gaat hierop verder, wat heel leuk is en niet zo volgens de regeltjes . Ik ben alleszins heel blij dat ik deze stap gezet heb omdat er toch wel wat duidelijkheid is gekomen, vooral omdat ik een open hoofd en open Ajna center heb. Ik ben helemaal oké en er is geen goed of fout. Ik ga zeker proberen stap voor stap uit te pluizen hoe ik dit in mijn dagelijks leven kan introduceren.

Bedankt Laura voor de duidelijke taal.

Linda - Manifesting Generator

Een tijd geleden kwam human design op mijn pad en ben ik erg geïnteresseerd geraakt. Het gegeven dat er een blauwdruk van wie je in werkelijkheid bent, vind ik geweldig. Door jouw reading heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en heb ik mezelf beter leren kennen. Super fijn! Enorm bedankt voor de HD reading, Laura! 

Cindy - Generator

Na 20 jaar dag en nacht werken, in navolging van mijn man, was het op een bepaald genoeg geweest. Mijn lichaam zei STOP. Gedurende die 20 jaar zei mijn lichaam dat ik moest rusten, maar mijn hoofd zei dat ik verder moest doen. Het is nu 5 jaar dat ik op zoek ben naar mezelf en beetje bij beetje is dit echt gelukt. Er waren nog een aantal zaken waar ik tegenaan liep, maar jouw HD reading gaf me het juiste antwoord. Ik kreeg in het verleden reeds 3 maal een uitnodiging, maar zag toen nog mijn eigen potentie niet. Het observeren, potentie zien in een ander, verbittering, ja ja ja! Ik herken het allemaal. Dit is gewoon IK!

Bedankt Laura, om mijn pad te kruisen en jouw kennis te delen.

Nancy - Projector