Leer een stukje van je ware zelf kennen

met een Human Design mini reading!
9

Je ervaart geen flow in je leven

Het lijkt wel alsof alles gebeurt zonder dat je er zelf erg in hebt of dat je er invloed op kunt uitoefenen.

9

Is dit het nu?

Je vraagt je steeds vaker af “Is dit het nu?” En je wilt graag weten of er meer is dan dat wat je nu weet.

9

Je emoties lopen vast

Je voelt regelmatig gefrustreerd, teleurgesteld of boos en je weet niet zo goed hoe dat komt.

Laura Nijman
Laura Nijman Human Design

Je wilt dolgraag meer inzicht in jezelf

Want af en toe snap je niks van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet…

Maar hoe krijg je dat toch voor elkaar? Had je maar een soort van gebruiksaanwijzing voor jezelf. Zeg maar een persoonlijke handleiding die je altijd kunt raadplegen. Hoe geweldig zou het toch zijn om jezelf beter te leren kennen, zonder dat je daar eerst heel veel levenservaring voor op moet doen…

Ik heb het vaak verzucht hoor; dat ik iets in handen wilde hebben om op terug te vallen, om mezelf beter te begrijpen. Ik heb er vaak om gevraagd zelfs. En toen… kwam Human Design op mijn pad!

 

Human Design® is een methode om jezelf beter te leren kennen. Jouw persoonlijke blauwdruk  danwel handleiding van dit leven

Human Design is een combinatie van astrologie, het chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Jouw design is dus uniek en deze kun je zien als je persoonlijke gebruiksaanwijzing  voor wie jij als mens bent.

Het type mens dat je bent

Door je type te kennen, weet je hoe jij als mens in het algemeen bent

Jouw strategie ontrafelen

Leer hoe jij het beste kunt navigeren en handelen in je leven

Je emotionele thema ontdekken

Handel naar je type en strategie en ervaar minder frustratie, boosheid of teleurstelling

Ben jij ook benieuwd naar jouw design? Laat dan hieronder je gegevens achter!

Let op! Het is essentieel dat je je exacte geboortetijd doorgeeft. Een paar minuten verschil in tijd kan al een megagroot verschil in je design uitmaken. Aan de hand van je precieze geboortemoment bereken ik jouw persoonlijke design en ontvang je jouw Human Design mini reading als PDF in je mailbox.

Je betaald hiervoor slechts €11,-

Als je hieronder je gegevens invult, dan stuur ik je een betaalverzoek twv €11,-. Zodra je hebt betaald, maak ik de mini reading voor je in orde.

13 + 5 =

*Voorheen gaf ik de HD mini readings gratis weg, maar door overweldigend succes is het voor mij niet meer haalbaar om dat gratis te blijven doen. Vandaar dat ik €11,- per mini reading vraag. Een symbolisch bedrag waarvoor je veel inzichten in jezelf krijg, waar jij je hele leven profijt van zult hebben!

Reacties van mijn klanten

Jouw mininreading vond ik echt een fijne uitleg! Super. Fijnste wat ik tot nu toe gevonden heb. De feiten uit de chart wist ik al, maar hoe jij dat omschrijft maakt voor mij veel duidelijker.

Cindy - Generator

Ik vind jou echt geweldig!!! Je hebt gewoon alles perfect verwoord.

Yoni - Generator

Nogmaals dank voor het uitrekenen van mijn design, echt super! Kon me er ook goed in vinden. Ik begrijp maar al te goed waarom je deze tool gebruikt.

Naomi - Manifesting Generator

Ik wil je bedanken voor de mini reading, echt heel fijn! Veel herken ik maar ook een aantal dingen niet. Maar de dingen die ik nu niet herken waren er in mijn jeugd wel.

Luna - Manifesting Generator

Dankjewel voor de mini reading, Laura. Ik heb er van genoten! De reading is heel herkenbaar. Belangrijk is inderdaad de mensen laten komen en dan pas advies geven. Ik word weer met mijn neus op de feiten gedrukt en dat voelt goed. Nogmaals heel erg bedankt en ik ga ervoor!

 

Angèle - Projector

Ik vind het echt heel leuk om zo uitgebreid en praktisch over de Generator te lezen. Heel herkenbaar!

Albertine - Generator

Mag ik je alvast bedanken voor de snelle reactie.
Ik heb het gelezen. Heel verhelderend. En ga het verder bestuderen.
Eerste inzicht is om te wachten met reageren. Respons. Daar ben ik al mee aan de slag gegaan. Verrassend voor mijn omgeving die gewend is dat ik gelijk beschikbaar ben ;). Gelijk reageren leverde mij vaak frustratie op. Ook inderdaad voelen of iets mij blij maakt. Uhu en mmm. Herkenning. Hartelijk dank!

Rosanne - Generator

Wil je gelijk dieper in jouw persoonlijke design duiken? Vraag dan gelijk jouw unieke blauwdruk in de vorm van een reflectieschrift + persoonlijke 1-1 sessie aan!