Grip op je voeding met Human Design

Geheel vernieuwd én uniek 1-op-1 traject 

9

Ben je nieuwsgierig...

…wat jouw Human Design chart (jouw blauwdruk) over jou als persoon, je voeding & vertering, je valkuilen, je sterke punten etc te vertellen heeft? 

9

Ben je het zat om...

…steeds maar met eten bezig te zijn en zou je graag willen dat eten weer leuk en lekker is zonder dat het als een struggle voelt?

9

Heb je al talloze...

…diëten achter je kiezen en dacht je bij elke nieuwe voedingshype ‘gaat dit me verder helpen om me weer energiek en fit te voelen’? Maar viel je elke keer weer terug in oude (eet)gewoontes?

9

Weet je best wel...

…wat gezonde voeding is, maar grijp je toch steeds naar comfortfood tot eetbuien aan toe? Of vind jij je zelfs een echte emotie-eter? En wil je daar nu écht eens van af?

Grip op je voeding met Human Design - Laura Nijman

Dan is dit 1:1 traject écht iets voor jou!

Laura Nijman Human Design

Laten we het samen doen!

Hi! Mijn naam is Laura en ik help je super graag bij jouw persoonlijke reis om te ontdekken welke voeding het beste bij je past. Zodat jij weer grip op je voeding krijgt.

Ik leer je wat je nodig hebt en welke valkuilen je tegen kunt komen én hoe je daar dan mee om kunt gaan. Samen duiken we in jouw unieke blauwdruk (Human Design) om erachter te komen wat jouw authentieke manier van voeding en leefstijl is en wat dus bij jou past.

 

De succesformule die ik gebruik in mijn coaching –>

Orthomoleculaire voeding  +

Human Design (jouw unieke blauwdruk) +

Praktische toepassingen =

Grip op je voeding

Dit is echt een unieke combinatie

Want waarom algemene voeding richtlijnen aanhouden – die niet voor jou werken – als je jouw eigen persoonlijke Human Design blauwdruk hebt om te volgen?

In dit mooie 1-1 traject ontvang je sowieso

1-1 coaching

3 maanden 1-op-1 coaching [3 of 6 sessies á 45 minuten]. Deze vinden plaats om de 2 tot 4 weken via Skype.

Deze sessies gebruiken we oa om jouw dieet mindset om te zetten naar een manier van denken, voelen en handelen die bij jouw type en Human Design past. Ik laat je zien wat voor jou de juiste (gezonde) voeding is. Je krijgt inzichten in je valkuilen en je gaat begrijpen welk voedingspatroon het beste bij je past.

Telegram

Tussen de sessie door hebben we contact via Telegram. Zodat je altijd de gelegenheid hebt om vragen te stellen en om kijken hoe het gaat!

Doordeweeks reageer ik binnen 48 uur.

De Online Toolbox

Informatie, oefeningen /opdrachten, (instructie)video’s, uitleg, downloads, recepten, de Human Design Roadmap, praktische tips, orthomoleculaire voedingsadviezen en nog veeeeel meer tools vind je in De Online Toolbox om je te ondersteunen tijdens jouw traject.

Deze Toolbox wordt steeds verder aangevuld en ook na het traject behoud je toegang. Dus je kunt hier, ook later nog, altijd op terugvallen

Persoonlijke roadmap

Naast dat je jouw Human Design roadmap doorloopt, ontvang je ook een persoonlijke roadmap. Hierin brengen we in kaart waar je op dit moment staat en waar je aan het einde van het traject wilt zijn.

We houden hierin je ook voortgang bij.

Dit traject is trouwens niet voor iedereen… maarrr zeker wél voor jou als je:

N

Op andere wijze naar voeding durft te kijken...

Voeding voor Body, Mind & Soul

N

Open staat om de onderliggende laag aan te pakken...

Want daar ligt de werkelijke oorzaak van je (vr)eetpatroon

N

Nieuwsgierig bent naar Human Design...

De blauwdruk van je leven die je inzichten geeft over jou als persoon, je voeding en valkuilen

N

Bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen...

Je hebt tenslotte al lang genoeg in de slachtofferrol gezeten, nietwaar?

Denk je nu verdorie, hier was ik naar op zoek? En heb je zin in om samen met mij aan de slag te gaan? Klik dan op onderstaande button om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan te vragen!

Laura Nijman Human Design

Een pilot traject voor een pilot prijs

Omdat dit 1:1 traject nieuw is, start ik eerst met een pilot(prijs). Daarvoor ben ik op zoek naar een klein aantal enthousiaste, gemotiveerde vrouwen die open staan om op een andere manier naar hun voeding te kijken en die bereid zijn om 100% verantwoordelijkheid te nemen. Dat is ook gelijk de reden waarom ik wil dat we eerst samen kennismaken. Want als blijkt dat dit traject toch niets voor jou is, dan zeg ik dat ook eerlijk. En natuurlijk willen we ook een klik hebben samen.

Vraag daarom via deze link een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Hierin kun je ook gelijk al je vragen stellen en vertel ik je nog meer over dit fantastische 1-1 traject waar ik zo super enthousiast over ben!

Met alle liefs voor jou! Laura

Ervaringen van mijn klanten

Ik vind het zó fijn dat je niet oordeelt! En met jouw praktische tips kon ik gelijk aan de slag.
Akke

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben.
Josephine

Je bent inspirerend, enthousiast, stimulerend en heel erg persoonlijk betrokken. De liefde voor je vak spat er vanaf  en ik voel bewondering voor de manier waarop je coacht.
Natascha

Enne....Voor de prijs hoef je het niet te laten want jouw investering is minder dan wanneer je losse sessies bij me boekt én je blijft natuurlijk toegang houden tot De Online Toolbox!

Ben je er ook klaar voor met behulp van Human Design weer grip op je voeding te krijgen ?

Voeding voor je body, mind & soul?

Wacht dan niet nog langer. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Je bent het verdorie waard!