Ben jij er ook zo aan toe om weer rust te ervaren?

Vraag dan een gratis inzichtensessie aan [20 min], dan help ik je op weg met het starten van jouw eetbuivrije leven
Laura Nijman

Emotie eten is een taboe

Een taboe? Jazeker, zo heb ik het wel altijd ervaren… Want man oh man, wat was ik bang om door de mand te vallen. Dat het ontdekt zou worden dat ik stiekem aan het eten was. Naja eten… zeg maar gerust vreten…

Ik hoor dat ook van mijn klanten terug tijdens coachsessies. Je herkent het zelf waarschijnlijk ook wel. Je praat er niet over, met niemand.  Niet over het stiekeme gedrag, niet over het verstoppen van lege verpakkingen onderin de vuilnisbak. En al helemaal niet over al die keren dat je (flink) buiten je boekje bent gegaan…. Je zwijgt erover, tegen iedereen.

Wat zou je het graag anders willen…

Maar wat zou je het anders graag willen zien! Wat zou je er graag iets aan willen doen! Je weer vrij voelen als het om eten gaat. Je weer zelfverzekerd voelen. Niet continue je gevoelens doven met eten. En maar niet de hele dag door alleen maar eten en niet-eten bezig hoeven te zijn. Maar hoe dan??

Natuurlijk, je hebt het heus wel eens een keer met een vriendin over dat je vind dat je wel wat minder zou mogen snoepen. Dat je wilt afvallen, gezonder wilt eten. Maar écht de stap zetten om je probleem aan te pakken. Nee, dat heb je nog niet gedaan. Want ergens ben je bang dat het je toch niet gaat lukken. En daarnaast, als afvallen of gezonder eten het enige probleem was geweest, dan had je dat wel getackeld, toch? Ik bedoel, je weet best wat gezond is voor je en wat niet.

Uit die vicieuze cirkel komen

Maar honger en teveel eten is niet het probleem! Het is de vicieuze cirkel waar je in zit, de cirkel van jezelf niet goed genoeg vinden, van de stemmetjes in je hoofd die nare dingen beweren, van jezelf veel ontzeggen en daardoor juist meer gaan eten, van het onderdrukken van emoties en je gevoelens dempen met eten. Het is de haat-liefde verhouding die je met eten hebt wat het probleem is.

Maar hóe dan??

Oké, dat weet je dan nu, dat je in een vicieuze cirkel zit en dat je iets mag doen met die haat-liefde verhouding. Maar wat dan? En hoe? Weet in ieder geval dat een eetbui vrij leven ook voor jou is weggelegd. Want als ik het kan, dan kun jij het ook! Daar geloof ik echt in!

En…. ik help je daar graag bij! Vraag een gratis inzichtensessie aan. In deze sessie [20 minuten] kun je me al je vragen stellen en geef ik je inzichten, tools en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. 

“Ik geef je 20 minuten van mijn tijd waarin je mij al je vragen mag stellen en we samen sparren over wat voor jou nu de beste stap is om te zetten. Uiteraard geef ik je (minimaal 2) tips, dan wel inzichten, waar je gelijk mee aan de slag kunt”

Vraag zeker een gratis sessie aan als je....

R

... het echt zat bent om steeds maar weer in de valkuil te vallen

R

... bereid bent om anders naar je voeding, gedachten en emoties te kijken

R

... het liefste vandaag nog aan de slag wilt gaan

Maarrr... deze inzichtensessie is niet voor jou bedoeld als je...

Q

...niet bereid bent om andere keuzes te maken

Q

... geen tijd en energie in jezelf wilt investeren

Q

...denkt dat emotie-eten met een quick-fix op te lossen is

Wil jij ook een gratis sessie?

Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ik ga trouwens zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid

Contactgegevens:

 Laura Nijman
 De Omloop 9
 1566 GV Assendelft
 06 – 125 346 14
 laura@lauranijman.nl

Beroepsvereniging: www.WBEG.nl
KvK-nummer: 64941345

Openingstijden:

Je kunt me altijd mailen, bellen, mijn voicemail inspreken of een Telegram bericht achter laten.