Home » Blog » Gezondheid » Gaat dit me echt helpen?
Gaat dit me echt helpen

Gaat dit me echt helpen?

door | 30 mrt, 2022 | Gezondheid

Herken je dat ook? Dat je bij elk boek, elk dieet of elke nieuwe voedingshype denkt “gaat dit me echt helpen?” En dat je vurig hoopt dat dit boek of dieet je wel gaat verlossen van je overtollige gewicht, slechte eetgewoontes of emotie-eten? Dat dit je echt gaat helpen om eindelijk wel die gezonde leefstijl vast te houden?

 

Waarom het niet werkt

De reden dat veel (zelfhulp)boeken, diëten of hypes niet werken is dat je niet doet wat ze zeggen dat je moet doen…
De meeste vrouwen fantaseren wel over het leven dat ze willen en ze willen het resultaat wel bereiken, alleen zijn ze niet bereid om daarvoor stappen te zetten. Of ze beginnen wel, maar pakken niet door.

Wees nu eens heel eerlijk naar jezelf toe.
Hier zit een kern van waarheid voor je in… toch?

 

Je bent niet de enige

Weet je, het geeft niet als je nu even moet slikken. Als het nu even moeilijk voor je is, om dit toe te geven. Je bent niet de enige. Heel veel vrouwen dromen liever over datgene wat ze willen bereiken en nemen niet de moeite om hiervoor stappen te zetten of durven geen hulp te vragen als ze er zelf niet uit komen.

Verandering is tenslotte ook moeilijk. Er kunnen genoeg stemmetjes in je hoofd zijn die je willen tegenhouden om te veranderen. Die jou binnen je comfortzone willen houden, omdat ze zich daar veilig voelen.

 

Actie ondernemen

Maar nu je je hier bewust van bent, kun je er ook actie op ondernemen.

Ga het boek lezen, laat je helpen door een coach, én pas de tools toe die je aangereikt worden. Ook al zijn ze spannend en voelt het oncomfortabel aan. Doe er elke week eentje, en kijk dan eens waar je over een jaar staat! 52 stappen verder, hoppa, als dat geen groei en ontwikkeling is!

Het dieet of gezondere manier van eten dat je op het oog hebt, kun je nu gaan implementeren in je dagelijkse routine. En ook al maak je af en toe een ‘fout’ door iets te eten wat je liever niet had gedaan, dat geeft niet! Dat is onderdeel van leerproces, dat gaat met vallen en opstaan. Gun jezelf dat proces en de tijd.

 

Hulp nodig?

Merk je dat je hier hulp bij kunt gebruiken? Vraag dan een Get the Grip sessie aan. Daarin help ik je met praktische tips, inzichten en tools op weg. Ik geef je dat spreekwoordelijke liefdevolle duwtje in de rug dat je nodig hebt om er weer voor te gaan! Soms is dat gewoon even wat je nodig hebt.

Over mij

Als orthomoleculair voedingscoach, ex-emotie eter en Human Design liefhebber weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om je weer vrij te voelen in je lijf. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Ik geef je liefdevolle duwtjes in de rug om stappen te zetten, maar ook stevige schoppen onder je kont waar nodig. Zodat jij weer grip op je voeding krijgt!

Of laten we het samen doen!

 

Je bent het verdorie waard!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin