Weer grip op je voeding krijgen

In dit e-book leer je stap voor stap hoe jij weer grip op je voeding kunt krijgen. Ik bied je de hulp om via een eenvoudig stappenplan zelf aan de slag te gaan.

Dit e-book is voor jou als jij ook:

N

een harmonieuze relatie met eten wilt creëren

N

weer rust in je hoofd wilt

N

lekker in je vel wilt zitten

N

jezelf wilt voeden in plaats van vullen

N

een andere aanpak dan diëten wilt gaan toepassen om af te vallen

N

weer wilt genieten van eten

Grip op je voeding - ebook

Hi, ik ben Laura – ervaringsdeskundige

Als orthomoleculair en Human Design coach help ik vrouwen om weer grip op hun voeding te krijgen; of het nu gaat om het aanleren van een gezond(er) voedingpatroon, je eetpatroon aanpassen of van de eetbuien en overeten af te komen.  Daarnaast ben ik ook heel erg ervaringsdeskundige…

Meer dan 25 jaar kampte ik met eetbuien terwijl ik aan de andere kant zó graag gezond wilde eten. Het eten, en vooral ook niet-eten van bepaalde voedingsmiddelen, hebben me jarenlang in de greep gehouden. Inmiddels ligt deze struggle achter mij, iets waar ik me dagelijks dankbaar voor ben. Ik schaamde me namelijk kapot voor alles wat ik in mijn mond propte als ik alleen thuis was….

Met dit e-book wil ik je op een andere manier dan je wellicht tot nu toe gewend bent leren om weer grip op je voeding te krijgen.  Niet door middel van een dieet, nee, we gaan een level dieper. Want als een dieet de oplossing was geweest, dan had je nu dit E-book niet nodig gehad….

Oohh, ik help jou zó graag op weg! Je bent het verdorie waard!

Dit zeggen anderen over mij, mijn werkwijze en het e-book

Een heel waardevol e-book en ook super fijn dat je de reflectiemomenten erbij hebt gedaan. Het voelde echt als een cadeau voor mezelf. Dankjewel!
Carin

Je hebt me heel veel inzichten gegeven, zowel in mezelf als waarom ik altijd ga eten. Daar kan ik nu mee verder. Dank je wel.
Manon

Wat een fantastisch e-book heb je gemaakt! Jouw schrijfstijl spreekt me enorm aan. Confronterend ook, maar door de humor die je gebruikt, kan ik dat heel goed hebben 😉
Corine

Ik vind jou echt geweldig!!!
Yoni

Ik vind het geweldig als ook jij weer grip op je voeding wilt krijgen! Vul hieronder je gegevens in en het e-book inclusief stappenplan komt gelijk jouw kant op.

P.S. Als je dit e-book aanvraagt, ontvang je vanaf nu ook wekelijks tips, tools en inspiratie om verder mee aan de slag te gaan. Doe je het liever in je eentje, zonder mijn hulp? Geen probleem! Bij elke mail vind je onderaan een heel handige uitschrijflink.