Hulp bij emotie eten: de do’s & don’ts!

In dit e-book leer je stap voor stap hoe jij jezelf kunt bevrijden van eetbuien en emotie-eten.  Ik bied je de hulp om via een eenvoudig stappenplan ook een ex-emotie eter te worden.

Dit e-book is voor jou als jij ook:

N

een harmonieuze relatie met eten wilt creëren

N

weer rust in je hoofd wilt

N

lekker in je vel wilt zitten

N

klaar bent met jezelf te blijven verdoven met eten

N

een andere aanpak dan diëten wilt gaan toepassen om af te vallen

N

weer wilt genieten van eten

N

openlijk wilt genieten van eten ipv stiekem vreten

hulp bij emotie eten
ex-emotie eter

Hi, ik ben Laura – ervaringsdeskundige

Als orthomoleculair coach help ik vrouwen met het overwinnen van eetbuien en emotie-eten. En daarnaast ben ik ook heel erg ervaringsdeskundige… Meer dan 25 jaar kampte ik met eetbuien. Het eten, en vooral ook niet-eten van bepaalde voedingsmiddelen, hebben me jarenlang in de greep gehouden. Inmiddels kan ik volmondig zeggen dat ik een ex-emotie eter ben. Maar daar gingen wel behoorlijk wat struggles aan vooraf. Ik bedoel, ik schaamde me kapot voor alles wat ik in mijn mond propte als ik alleen thuis was….

Met dit e-book wil ik het taboe rondom emotie-eten en eetbuien bespreekbaar maken. Én natuurlijk bied ik jou de hulp die je nodig hebt om het emotie-eten achter je te laten. Oohh, ik help jou zó graag op weg! Zodat ook jij je, net als ik, weer net zo vrij gaat voelen als het om eten en emoties gaat.

Je bent het verdorie waard!

Dit zeggen anderen over mij, mijn werkwijze en het e-book

Een heel waardevol e-book en ook super fijn dat je de reflectiemomenten erbij hebt gedaan. Het voelde echt als een cadeau voor mezelf. Dankjewel!
Carin

Je hebt me heel veel inzichten gegeven, zowel in mezelf als waarom ik altijd ga eten. Daar kan ik nu mee verder. Dank je wel.
Manon

Wat een fantastisch e-book heb je gemaakt! Jouw schrijfstijl spreekt me enorm aan. Confronterend ook, maar door de humor die je gebruikt, kan ik dat heel goed hebben 😉
Corine

Ik vind jou echt geweldig!!!
Yoni

Ik vind het geweldig als jij ook van jezelf een ex-emotie eter wilt maken! Vul hieronder je gegevens in en het e-book inclusief stappenplan komt gelijk jouw kant op.

P.S. Als je dit e-book aanvraagt, ontvang je vanaf nu ook wekelijks tips, tools en inspiratie om verder mee aan de slag te gaan. Doe je het liever in je eentje, zonder mijn hulp? Geen probleem! Bij elke mail vind je onderaan een heel handige uitschrijflink.