Ook jij kunt je emoties in balans brengen in plaats van ze weg te eten...

9

Wil je weer vrijuit kunnen leven?

Je bent die (vr)eetbuien helemaal zat en je voelt je niet meer vrij in je lijf en je doen en laten…

9

Schaam jij je voor je eetgedrag?

Je leidt je omgeving om de tuin, want je durft er écht niet over je eetbuien te praten. Je schaamtegevoel is te groot…

9

Zie je het niet meer zitten?

Je wordt gek van al je regeltjes omtrent eten.  Het is enorm druk in je hoofd en je voelt je moe en radeloos…

persoonlijke coaching
Laura Nijman

Dan is het tijd om de eerste stap te zetten!

Wat wordt er weer mogelijk als je nooit meer last hebt van eetbuien? 25 jaar lang ging ik van eetbui naar eetbui en bepaalde het grotendeels mijn leven. Ik raakte er zelfs van overtuigd dat het gewoon bij me hoorde. Dat het ‘normaal’ was en dat ik er niks aan kon doen.

Inmiddels weet ik beter! Door het aanpassen van mijn voeding, mindset, kijk op mezelf en mijn emoties én door de inzichten die ik kreeg vanuit mijn Human Design (de blauwdruk van mijn leven) kan ik nu volmondig zeggen dat ik een ex-emotie eter ben. Emoties en eten beheersen niet meer mijn leven en ik voel me vrijer dan ooit! Ik ben trots op wie ik ben en hoe ik er uit zie. Ik accepteer mezelf volledig zoals ik ben en ik hou weer van mezelf. Vol zelfvertrouwen ga ik door het leven en kan oprecht zeggen dat ik me weer gelukkig voel. Wil jij dat ook? Zet dan nu jouw eerste stap!

“Ik help jou inzicht krijgen in je emoties en in de waarom van je eetbuien”

Verlost zijn van

eetbuien & emotie-eten

Zo voelde het voor mij echt, als een verlossing. Ik zit niet meer in de tang van eetbuien en ook ben ik niet meer bang om  mijn emoties toe te laten. Omdat dit voor mij nog elke dag als een enorme bevrijding voelt, besloot ik om mij volledig te richten op het helpen van vrouwen om ook weer lekker in hun vel te zitten en van zichzelf te gaan houden.

Door mijn opleidingen in de orthomoleculaire natuurgeneeskunde, gewichtsbeheersing, Human Design, NLP én mijn eigen ervaringen als ex-emotie eter, kan ik jou op effectieve wijze helpen om weer emotioneel in balans te komen. Zo hoeft jouw leven geen gevecht meer met eten te zijn.

Laura Nijman

Ook jij kunt volop genieten van eten én gelukkig zijn met jezelf!

N

Meer zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen sta je voor de spiegel. Je voelt je happy en dat straal je ook uit.

N

Zonder schuldgevoel snoepen

Ook in het openbaar want je hoeft je niet meer te schamen.

N

Weer helemaal vrij voelen

Je bent verlost van al je opgelegde dieetregels en onderdrukte emoties.

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang had ik last van eetbuien. Meerdere pogingen had ik zelf ondernomen om hier van af te komen, maar keer op keer faalde ik hierin. Wat weer resulteerde in nog meer en grotere eetbuien.

Ik zat vast een negatief spiraal waar ik gewoon niet uit kwam. Ik voelde mij moedeloos, schaamtevol, gefrustreerd en ik had weinig zelf vertrouwen meer. Op een dag werd ik wakker met een ontzettende pijn in mijn buik van alles wat ik die avond had gegeten, ik kon amper opstaan van de pijn. Dat was voor mij de druppel en toen heb ik de hulp ingeschakeld van Laura.

Met veel tips en vooral veel inzichten was ik door haar persoonlijke coaching eigenlijk al snel eetbuivrij! Wat een bevrijding! Ik voel mij weer krachtig en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Monica

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.

Josephine

Je hebt me doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Het hoeft niet allemaal perfect. Ik schaamde me enorm voor mijn gigantische schranspartijen en jij hebt me aangemoedigd stappen te zetten zodat ik op een liefdevolle manier naar mezelf kan kijken.  Dankjewel!

Bianca

De oplossing is dichterbij dan je denkt!

De meeste vrouwen die ik spreek, spreken schoorvoetend over hun eetbuien, omdat ze zich schamen voor hun gedrag. Het eerste wat ik dan aanraad, is om een lekkere kop thee te nemen. Zodat jij, op je gemak en in alle rust, jouw verhaal kunt vertellen. Als het klikt, maken we een afspraak voor het daadwerkelijke behandelingstraject. En wat ik dan zie, is het inzicht dat verandering nodig is en de vastberadenheid om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Uit ervaring weet ik dat 1 of 2 losse sessies niet afdoende zijn. Vandaar dat ik persoonlijke coaching alleen in trajectvorm aanbied. Want het is mijn doel dat jij maximaal resultaat gaat behalen.

Wil jij ook een eetbuivrij leven en weer kunnen genieten?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen en vraag hieronder een gratis inzichtensessie aan. Dan kijken we gelijk of een persoonlijk 1-1 traject handig is of dat je beter een andere weg kunt bewandelen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mij voorbereiden?

Voor een intake boost sessie vraag ik je van tevoren een vragenlijst in te vullen en leefstijldagboek bij te houden. Deze ontvang ik graag geheel ingevuld voor onze afspraak.

Ik woon niet in de buurt, wat nu?

Geen probleem! Dan vinden de sessies gewoon plaats via Skype.

Ik heb nog een andere vraag

Stel gerust je vragen via laura@lauranijman.nl of bel me op 06 – 125 346 14. Ik beantwoord ze graag.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo opgelucht dat ik verlost ben van mijn eetbuien. Elke dag stond bij mij in het teken van snaaien en het begon mijn dagelijks leven zelfs te beheersen. Door de sessies bij Laura ben ik erachter gekomen dat mijn bloedsuikerspiegel helemaal uit balans was. Inmiddels heb ik deze helemaal onder controle en is mijn snoeperitis (zoals ik het vaak noemde) helemaal verdwenen. Als ik nu snoep dan doe ik dat omdat ik er zin in heb en niet vanwege een enorme craving. Ook geniet ik er nu veel meer van.

Amy

Het was niet zo dat ik meerdere keren per week zakken M&M’s aan het weg werken was, maar echt happy met mijn voedingspatroon was ik ook niet. Ik was een echte emotie-eter. Zodra ik me verveelde of als iets moeilijk werd, dan at ik die gevoelens weg. Laura heeft me doen inzien hoe ik op een fijnere manier met mijn emoties om kan gaan. Hierdoor ben ik een veel leuker persoon geworden. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik ben heel blij dat ik jouw traject heb gevolgd. Dankjewel Laura!

Manon

Ben je er ook klaar mee om jezelf een zwakkeling te vinden? Wil je weer rust in je hoofd en een vrij gevoel in je lijf ervaren?

Wacht dan niet nog langer. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!